10 THINGS ABOUT ME

 
 
 
1. Olen oikea sokerihiiri. Voisin syödä karkkia, keksejä ja pullaa päivittäin. Olen oppinut hallitsemaan makeanhimoani osittain. Syön useita kertoja viikossa jotain makeaa, mutta vain pieniä määriä. Nyt on esimerkiksi mennyt Jaffa keksejä, mutta syön niitä muutaman kerrallaan tee kupin kera. En siis vedä koko pakettia kerralla, vaan sama paketti on usean viikon kaapissa lymyilemässä. Tästä makeanhimosta olisi kuitenkin hyvä päästä kokonaan eroon. Kauheaa kuinka sokeri onkin niin akdiktoivaa. Pitäisi alkaa vakavasti miettiä esimerkiksi kuukauden karkkilakkoa, jotta saisin sisäisen sokerihiireni kuriin.
 
 
2. Hiukseni turhauttavat minua jatkuvasti päivä. Ne ovat aina liian lyhyet, liian suorat tai kiharat. Olen ikuisuus hiustenkasvattaja. 
 
 
3. Toinen hiuksiin ja hiusten kasvatukseen liittyvä fakta on, että tämä on luonnollinen hiusvärini. Hiukseni eivät kestä hiusvärejä ollenkaa. En ole värjännyt tai edes sävyttänyt hiuksiani yli kolmeen vuoteen.
 
 
4. Sukujuureni tulevat Etelä-Pohjanmaalta Kurikasta. Olenkin viettänyt Kurikassa puolet lapsuudestani Mumman luona. Mumma on minulle erittäin läheinen ja puhumme puhelimessa useita kertoja viikossa. Mummani on 83-vuotias ja hän on minulle kaikista rakkain. Voin soittaa hänelle ihan koska vain ja puhua ihan mistä vain. Hän on minulle enemmän, kuin mumma, hän on paras ystäväni ja suurin tuki ja turva.
 
 
5. Työt. Olen tehnyt, vaikka mitä töitä elämäni aikana. Ensimmäinen työpaikkani oli ylä-asteella ysiluokalla ja ohjasin tanssitunteja nuoremmille tytöille. Olen myös ollut baarissa lipunmyyjänä töissä. Arvostan työn tekoa ja, vaikka aina ei itse töihin lähtö tuntuisi mielekkäältä on omasta mielestäni parempi tehdä töitä, kuin vain istua kotona. Pitää kuitenkin muistaa, että itse työpaikan saaminen ei ole aina itsestään selvyys. 
 
 
6.Tatuoinnit. Minulla ei ole yhtäkään tatuointia. Pidän tatuoinneista, ja varsinkin miehillä miellän ne hyvin seksikkäänä. Naisilla näkee myös paljon kauniita tatuointeja ja joskus aina mietinkin tatuoinnin ottamista. Viime kesän Kreikan roadtrip :lla olin lähellä ottaa tatuoinnin. Olimme ystävieni kanssa jo liikkeessä sisällä, mutta minua alkoi epäilyttämään koko homma. Enkä ollut varma millaisen tatuoinnin olisin ottanut. Epäilyihin myös vaikutti paikassa se, että paikan työntekijä, alkoi kehuskelemaan kuuluvansa Hell`s Angels :n. Paikka olikin paikallisen moottoripyöräkerhon pyörittämä. Haha.
 
7. Olen nukahtanut monta kertaa leffaan. Huippu taisi olla, kun menimme poikaystävän kanssa katsomaan uusinta James Bond leffaa ja näin oikeasti leffan alusta 10 minuuttia kunnes nukahdin. Heräsin vasta aivan leffan lopusta ja siinä vaiheessa vaan jatkoin unia suoraan lopputeksteihin…
 
 
8. Rakastan puuroa. Ihan sitä rehellistä kaurapuuroa. Ennen tein aina kaurapuuroni veteen, mutta kerran sitä tarjoiltiin minulle maitoon tehtynä ja olen ollut siitä asti koukussa siihen. Maitoon tehty kaurapuuro mansikkahillolla on varmasti yleisin aamupalani. Puuro rakkauteni ei rajoitu vain kaurapuuroon, vaan oli puuro mikä hyvänsä niin se on varma suosikki. Ruis, manna, riisi, tattari, tuore- ja suklaapuuro kaikki menevät hyvin kaupaksi.
 
 
9. Lempi ateriani on ehdottomasti aamupala. Voisin syödä pelkkää aamupalaa viisi kertaa päivässä. Enkä puhu nyt vain puurosta, vaan kieleni saa vedelle: kananmuna (erityisesti uppomuna), hedelmät, smoothiet, leivät, murot ja kaikki aamupala asiat.
 
 
10. Olen todella säästäväinen ja tarkka rahoistani. Kolme vuotta sitten shoppailin todella paljon ja rahani saattoivat kadota hetkessä vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Sitten aloin säästämään asuntoon ja muutin kokonaan kulutus käyttäytymistäni. Nykyään en liiemmin nauti kaupoissa kiertelystä ja vielä harvemmin ostan sieltä jotain. Osaan olla myös ärsyttävän tarkka ja olen juuri se henkilö, joka vertaa banaanien kilohintoja kaupassa.
 
 
Teen lisää tälläisiä faktapostauksia, näitä on mukava kirjoittaa! – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun