EASY SATURDAY

Rauhallinen lauantai. Eilen tuli pyörittyä pitkästä aikaa Helsingin yössä, kun olin juhlistamassa hyvän  ystäväni synttäreitä. Aamulla herätessä ei onneksi ollut yhtään eilisestä oloja, vaikka se ei kyllä olisi ollut ihme. Aloitin aamun lenkillä ja lähdimme Mr. Bear :n aamupalalle stadiin ja samalla hän heitti minut näkemään kaveria, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan. Oli kiva nähdä häntä pitkästä aikaa ja viime tapaamisestamme olikin jo vierähtänyt vuosi. Hän asuu Sveitsissä ja käy työ asioissa Suomessa  noin muutamankin kerran kuukaudessa. Menomme ovat aina menneet silti päällekkäin, mutta nyt vihdoin näimme. On kiva, kun on ystäviä joiden kanssa ei tule nähtyä usein, mutta silti juttu luistaa aina saumattomasti.

Illan olen viettänyt kotisohvalla rentoutuen ja omasta ajasta nauttien. Ihanaa kun voi vain olla. Muutama vuosi sitten tälläinen yksinäinen koti-ilta, olisi ollut aivan painajainen. Silloin piti olla aina menossa ja kiertämässä kaikkia kissan ristiäisiä. En ole täysin mummoutunut! Tykkään käydä ulkona bilettämässä ja tanssimassa. Ja hyvä olla tämä lauantai kotona, koska ensi lauantain suunnitelma on kaikkea muuta kun kotisohva, kun Waterland starttaa Serenassa. On vain mukava huomata, että enää ei ole ahdistavaa olla lauantaita yksin kotona ja ei ole aina pakko olla jossain. Nyt kynttilät palaa, kettukarkkeja herkkuna ja Frendit lähtee Netflix :stä pyörimään.

Ihanaa lauantaita ! -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun