EKAT VIRALLISET ASUKUVAT

 

Tässä olisi ihan ekat asukuvat blogiini. Kuvat napattiin aika nopeasti, kun olimme menossa ukki puoleni syntymäpäivä juhlille. Kuvat kuvasi pikku siskoni, kiitos hänelle kuvaamisesta.
Tykkään kuvien tunnelmasta, mutta on näissä asukuvissa vielä paljon kehittämistä. Pidän valokuvaamisesta sekä kuvattana olemisesta. Meille tuli aika vastaan ja kuvista sen kyllä huomaa. No kukaan ei ole seppä syntyessää ja nämä ovat kuitenkin ensimmäiset asukuvat, mitkä joku toinen on ottanut. En laske itse ottamiani kuvia peilin kautta samaksi asiaksi, vaikka kyllähän niistä vaatteetkin näkyvät.
Asu on hyvin tyyliäni kuvaava asu, jossa minun on mukava olla. Suuri rento tumman harmaa neule, tiukat mustat housut ja luotto korkokenkäni. Hyvin yksinkertaista ja simppeliä.

 
 
 
 

Jatkossa haluan panostaa parempaan kuvan laatuun. Valitettavasti kunnon kameraa minulla ei vielä ole, enkä sitä ole nyt ihan heti hankkimassakaan niin näillä mennään.

Näiden kuvien julkaimisessa oli jotain jännittävää, en edes tiedä miksi. Nämä on ekat kuvat, mitkä on ikinä virallisesti otettua minusta blogia varten.   – S

 

Vastaa

Siirry sivun alkuun