HONEY IT`S COLD OUTSIDE

Nappasin pika asukuvat ennen, kuin juoksin bussiin ja töihin. Oli vielä hämärää ja valotus on aivan harakan pyllyä, mutta ei anneta sen häiritä. Täällä näkyis nyt meitsin pärstäkin paremmin, että minkälainen tyyppi täällä oikein kirjoittelee. Kaivoin kaapista ja kellarista  kaikki lämpimät villaneuleet. Kiireessä nappasin siitä pinon päällimmäisen päälle.

 
Tämä neule on viime joulun aleista ostettu seitsemällä eurolla. Nappasin tämän lounastauolla H&M :stä, koska minulle iski aivan järjettömän kylmä töissä ja se ei mennyt mitenkään ohi. Söpö teksti ”Baby it`s Cold Outside” ja neuleen timantit vetivät sisäistä harakkaa puoleeni ja ostin neuleen sitä kummemmin sovittamatta. Neule on minusta aivan ihana ja tykkään sen löysästä ja pussimaisesta ala-osasta. Se on jotenkin kivalla tavalla mauton, överi ja tuo mieleeni amerikkalaiset Ugly Christmas Sweatersit. Nyt neule pelasti minut taas kylmältä ja lämmitti oikein mukavasti. Varsinkin kun tuntui, että italialainen talvitakki on lämmittävyydeltään ihan vitsi. Eikö italian talven pitäisi vastata edes suomen lokakuuta, näköjään ei… Tässä on kyllä takuuvarma jouluaaton perhehengailu asu. Tosin alaosana ei nähdä edes mustia farkkuja, vaan koti collegehousut.
Onko muuten ihan fine jo fiilistellä joulua..? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huomenna luvassa pientä sneekpeekkiä millaisessa kodissa asun. Kotipostaukset ovat blogeissa suosikkejani, koska mielestäni ihmisen koti kertoo aika paljon ihmisestä itsestään.

Ihanaa päivää kaikille! – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun