IHANA AAMU

 
 
Rakastan aamuja ja olen ehdottomasti aamu ihminen. Arki aamuni alkavat nopeasti lenkkikengät jalkaan vetämällä, pikaisesti aamupuuron keittämisellä ja sen syömisellä. Nopeasti meikki naamaan, kaivan vaatteet päälle ja lähden töihin. Arki aamuistani on rauha ja rentoutuminen kaukana. Tein ennen töitä usein viikonloppuisin ja yleensä vapaani olivat arkena. Silloin se oli ärsyttävää, koska luonnollisesti viikonloput kuluivat töissä ja arkena kaikki olivat taas töissä. Nyt kun olen muissa töissä ja minulla on säännöllinen normaali toimistotyö-aika ja viikonloput aina vapaana olenkin miettinyt noita arkipäivävapaita. 
 
Ne olivat vain minun päiviä, koska poikaystäväni oli töissä ja olin yksin koko päivän. Yleensä käytin ne kaikkeen hömppään esim. ripsien värjäykseen, kotitekoisiin hiustenhoitonaamioihin. 
Tottakai on ihanaa herätä lauantaina toisen vierestä ja aloittaa yhdessä päivä, silti joskus kaipaan noita arkipäivän aamuja, vain minun aamuja. Nyt minulle koitti tälläinen arkipäivän aamu, koska minulla oli hammaslääkäri iltapäivällä ja olin ottanut koko päivän vapaaksi. Voisin kirjoittaa, et ah nukuin pitkään, mutta ei. Hammaslääkäri oli aamu kahdeksalta. Kävin sitä ennen ihanalla rauhallisella aamulenkille. Sen jälkeen menin pitkään lämpimään suihkuun, laitoin yöpaidan takaisin päälle ja hyppäsin takaisin sänkyyn. Loogista eikö vain? 😀
Nyt vain oli aika sille omalle hetkelle. Tietokone syliin, lempi blogien selailu hetki ja Netflixistä frendit pyörimään.

 

Voin tunnustaa olen todella huono lakkaamaan kynsiäni tai edes rasvaamaan ihoani. Nyt kaivoin kynsilakan esiin, lakkasin kynnet rasvasin koko kropan ja kasvot. En muista mistä sain tälläisen söpön kultaisen pienen testipurkin Armanin overnight treatmenttia. Päätin nyt kokeilla sitä kasvoilla. Ja kyllä laitoin yökasvovoidetta aamulla kasvoihini. Uhmaan muutenkin aika ajoin purkkien käyttötekstejä ja varsinkin vaikutusaikoja..

 

En ole minkään kosmetiikka merkin vannoutunut käyttäjä, vaan ostan milloin mitä mitäkin. Nyt minulla on käytössä päivävoiteena Elizabeth Ardenilta Visible difference ja yövoiteena Nivean perusvoide. Rehellisesti sanottuna Nivean yövoiteessa on minusta paljon parempi koostumus, kuin tässä testaamassani Armanin voiteessa. Oli kiva silti päästä kokeilemaan sitä, koska en tulisi muuten itse tälläistä ostettua. Ymmärrän miksi monet laittavat paljon rahaa kosmetiikkaan, itsekin tein tätä muutama vuosi sitten. Tuntuihan se oikein arjen luksukselta ostaa Diorin kasvovoide ja saada se kauniiseen pieneen kassiin. Olen vain oman ihoni kanssa huomannut, että kaikkein eniten ruokavalio ja runsas veden juonti vaikuttavat sen kuntoon. Enkä huomannut suurempia eroja kalliiden ja edullisempien tuotteiden välillä.

 

Jokainen saa käyttää omat rahansa niinkuin haluaa ja en missään nimessä tuomitse ketään, joka käyttää rahansa tyyriinpään kosmetiikkaan. Päinvastoin tykkään lukea tuotteista arvosteluja, en vain itse enää laita rahojani niihin. Käytän mieluummin rahani esimerkiksi kodin hankintoihin ja niidenkin järkevyydestä voi olla montaa mieltä. Ja tosiaankin esim mikron valinnassa keskityin enemmän  mikron ulkonäköön, kuin sen toimintoihin. Olisin muuten aivan varmasti voinut saada helppokäyttöisemmän mikron samoilla tehoilla puolet halvemmalla, mutta kun ei. Halusin, että se on peilipintainen ja valkoinen.

 

Kylläpäs lähti teksti taas aiheesta ohi, kun oli tarkoitus kirjoittaa vain rentouttavista aamuista. Syytän tästä pitkän laiskaa aamuani, jonka vietin sängyssä aamupalaa syöden. 
Ihania rauhallisia aamuja! – S
 
 
 

Vastaa

Siirry sivun alkuun