KOTI

 

Tässä luvattu kurkistus kotiini. Teen myöhemmin kunnon kotipostauksen, mutta nyt tässä olisi pieni  maistiainen miltä täällä näyttää.

Oma tyylini on hyvin vaalea ja pelkistetty. Niinkuin varmasti kuvista huomaakin, haha. Olen saanut sisustaa kotiamme aika lailla oman maun mukaan. Yksi matto kiista meillä on ollut Mr. Bearin kanssa ja sen seurauksena meillä ei ole vieläkään olohuoneessa mattoa. Ja ihan vain vinkkinä, jos käy paljon IKEAssa, kannattaa ehdottomasti ottaa Ikean familycard käyttöön. Palautimme sinne maton ja mitään kuittia ei tarvittu ja maton pakkaus oli avattu. Vain Ikean familycard tarvittiin ja vaihto sujui kätevästi..
Parempaa kotipostausta tulkoon sitten, kun olen löytänyt meille uuden maton.
Nyt antaa kuvien puhua puolestaan.

Vasemalla oleva kivi on rakkain kiveni, olen saanut sen mummalta ja siitä koko kivi hullutus lähti     Tälläiseltä meillä näyttää, hyvin vaaleaa ja yksinkertaista niinkuin sanoin. Block valaisimen hankin joskus 15-vuotiaana omilla säästämilläni rahoilla. En tänä päivänäkään tiedä, mistä olin saanut päähän pinttymän Block valaisimesta, mutta sellainen oli saatava. Oli mistä hyvänsä, Block valaisimen design miellyttää silmääni edelleen ja se on ollut hyvä hankinta.   Orkkidea ja kuvassa näkyvät Bonsai puut ovat ainoat kasvit, jotka olen onnistunut pitämään hengissä. Suurempi Bonsai on ollut minulla 4 vuotta. Pienempi on muutaman kk vanha, jonka bongasin Lidlistä. Se ei taida edes olla edes oikea Bonsai, mutta oli kokonsa puolesta niin suloinen ja maksoi viisi euroa, että se oli pakko saada. Uuden orkkidean ostan aina suurin piirtein, kun vanha on kuolee. Tiedän, että niistä voisi kasvattaa uuden orkkidean, mutta olen ihan liian kärsimätön siihen. Ja pelkät lehdet ja juuret purkissa eivät miellytä omaa silmääni.   Puiden ruukkuun olen kerännyt kaikenlaisia kiviä, simpukoita, korallia ja kaikenlaista roinaa reissuista ja pidän niistä erittäin paljon. Näin ne ovat kivasti esillä kun, että olisivat laatikossa piilossa ja tuovat jotain rosoisuutta muuten niin valkean kliiniseen kotiimme. Suurempaan Bonsaihin olen kiinnittänyt valot ja se on kiva tunnelman luoja illalla. Minulla pitkään pyöri kotona ylimääräinen pieni valosarjan pätkä ja se oli aika lyhyt mihinkään suurempaan sisustuselementtiin, mutta puussa se on minusta hauska lisä.     Valopuu koko komeudessaan, näyttää paremmalta vielä pimeämmällä

Tässä on lempi paikkani kodissa, tässä syön aamupalaa ja katson tv:tä ja olen läppärillä. Tämä on myös minun paikkani sohvalla, jos katsomme yhdessä miehen kanssa vaikkapa elokuvaa. Kuulostan nyt ihan koiralta, mutta tästä näkee myös kivasti ulos ikkunasta ja talja on ihanan pehmeä alusta. Tältä näyttää meidän kodissamme ja heti, kun matto ongelmat on selätetty niin teen kattavampaa kotipostausta.    Kivaa päivää! -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun