MÖKKIVIIKONLOPPU

Nämä kuvat on muutaman viikon takaiselta extempore mökkiviikonlopulta. Ilma ja viikonloppu olivat mitä parhain. Ruska oli upea, aurinko paistoi niin, että laiturilla pystyi olla ilman takkia ja järvi oli peilityyni. Teki muutenkin niin hyvää lähteä pois kaupungin hälinästä ja saada hieman vaihtelua.

Syksy on suosikki vuoden aikani. Minulle syksy on uuden ”vuoden” alku, tämä siksi, että tottakai ennen aina koulu alkoi syksyllä. Syksyllä on niin paljon energiaa kesän levon jäljetä ja asetan aina uudet tavoitteet itselleni loppuvuodeksi. Tässä kuitenkin viikonloppukuvat. Huomatkaa myös karvainen pikku kuvaus assistentti, joka vahti koko reissun ajan tiukasti laituria, ettei kenellekään käy mitään. Super symppis kaveri. 🙂

 
 
 

Aurinko paistoi silmiin, mutta en valita

Mökillä olossa on aina jotain niin rauhottavaa ja siinä on ihan oma fiiliksensä. Mikään ei ole rentouttavaa, kun istua laiturin nokassa ja ihailla järveä. Pienestä pitäen minua on viety mökkeilemään paljon ympäri Suomea. Nyt kun itse menee mökkeilemään kavereiden kanssa tulee jotenkin niin aikuinen vanha olo, en käsitä mikä siinä on, mutta joka kerta samat fiilikset valtaavat pääni. Tälläistä fiilistä minulle ei esimerkiksi tullut, kun muutin pois kotoa tai, kun ostin oman asunnon.

Olen myös aina pitänyt itseäni ei mökki ihmisenä. Tämä johtunee varmasti siitä, että oma sukutalomme (vanha suloinen mökki Etelä-Pohjanmaalla) alkaa olla jo sen ikäinen, että siinä aina joku kulma repsottaa ja tuntuu, että rakas pikku mökki pahanen syökin paljon rahaa. Ja sen ylläpito vaatiin muutenkin itseltä aikaa rahan lisäksi. Ehkä romanttiset kesämökki ajatukseni ovat karisseet juuri tähän. Jos kaukana tulevaisuudessa tilipussi näyttää siltä, että kesämökin (haluan käyttää muotoa vapaa ajan asunnon :D) ostaminen on mahdollista niin miksipä ei. En kyllä ikinä ostaisi mökkiä mistään kovin kaukaa, koska silloin sinne lähteminen voi tuntua jo suurelta vaivan työltä. Tämä kavereiden mökki sijaitsee sopivan matkan päässä Heinolassa, mikä juuri mahdollistaa sen, että lähdimme matkaan lyhyellä varoitusajalla. Mökille voi lähteä juuri viikonloppuisin, kun ehtii olla siellä mökillä eikä vain istua autossa automatkoja. Takaisin tulomatkalla kyllä meinasi käydä näin, koska autotiellä oli sattunut onnettomuus ja liikenne hidastui huomattavasti sen takia.

Oli tosi kiva viikonloppu! Suuret kiitokset isäntäväelle kutsusta ja rapsutukset pörröisille pikku kavereille.  <3

Ihanaa maanantaita! -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun