PIENTÄ PIRISTYSTÄ KOTIIN

 
 

Stockkan Hullut Päivät oli ja meni. Kävimme pyörähtämässä siellä Mr. Bear:n kanssa perjantaina töiden jälkeen. Mitään sen suurempaa ei meille mukaan tarttunut. Lähdin koko Hulluille Päiville Itämaisten mattojen perässä, mutta super punaiset matot eivät väriltään miellyttänyt omaa silmääni ja hintaakin oli niissä jäljellä minulle liikaa. Kyllä vain meillä painitaan edelleen täällä matto ongelman kanssa. Olen ottanut omaksi henkilökohtaiseksi tavoitteekseni, että meillä on matto ennen Joulua lattialla. Mr Bear :n on varmasti jo luovuttanut minun ja mattohulluuteni suhteen ja tyytyy matottomuuteen.

Mattoa ei löytynyt, mutta muuta pientä kivaa löytyi. Olin jo pitkään kaivannut olohuoneeseen huonetuoksua ja nyt kiva tuoksu tarttui mukaan. Tuoksu nimeltään ”Paris Chic”,  hyvin kevyt ja raikas kukkaistuoksu, erittäin miehinen tuoksu siis… No kuulemma parempi puoleni ei edes haista koko tuoksua ja a) ehkä pullon nimeen ei ole kiinnitetty huomiota, b) häntä ei kiinnosta tai c) ihan sama ja kuhan ei tarvitse vääntää hullun kanssa tästä turhuuden tärkeydestä. (Villiveikkaus viimeisimpään vaihtoehtoon.. : D)

Huonetuoksun lisäksi ostin Happy Light :sit. Näihin ihme valopalloihin minulla on ollut kunnon viharakkaussuhde. Viime vuonna ensin halusin ehdottomasti tälläiset, sitten ne olivat minusta tylsät, taas hiplasin niitä kaupoissa, sitten pidin niitä mauttomina ja tässä sitä nyt ollaan. En oikein vieläkään tiedä mitä mieltä olen niistä. Olisin ehdottomasti valinnut pidemmän valopallosarjan, mutta en tajunnut osata etsiä sellaista kaupassa. Haluaisin, että pallot alkavat korkeammalta ja valuvat melkein lattialle saakka. En vai oikeasti tiedä pidänkö näistä vai en, niin en ole jaksanut alkaa vaihtamaan palloja pidempään versioon. Hirveästi myöskään korkeammalle valopalloja ei voi asentaa, koska en yletä laittamaan niitä itse päälle. Hobitti ongelmat vol.100.

Plussaa kauniista valosta ja nämä tuovat kivan pienen lisävalaistuksen kotiin. Laitoin ne tahalteen verhojen taakse piiloon, koska halusin että valopallot näkee nukkumaan mentäessä. Illalla ne ovat todella tunnelmalliset ja hauska yksityiskohta. En vai vieläkään tiedä ovatko nämä ihan mun juttu ja niiden pituus myös häiritsee. Saattaa olla, että mallailen niitä vielä muualle.

Todella pieni lisä, ei voi edes muutoksesta puhua. Nyt tänään lamput miellyttävät silmääni, katsotaan jäävätkö ne. Tyyliltäni olen todella minimalisti ja vähemmän on todellakin meillä enemmän. Monet keräävät huomaamattaan tasoille tavaraa, mitä nyt kädestä jää esim avaimia, meikkejä yms. En ikinä harrasta tälläistä ja kuvan lipasto on aina yhtä tyhjä mitä se nytkin on. Kun lipasto tuli meille, ei siinä monen viikkoon ollut mitään päällä, kun en osannut päättää mitä laitan siihen ja en halunnut, että se alkaa kerämään roinaa. Yö pöydällämmekin on vain lamppu ei muuta.

Voisi kuvitella, että olen hullun siisti siivoaja, osittain tämä pitää paikkaansa. En kestä petaamatonta sänkyä, asioita täynnä olevia tiskipöytiä. Ehdoton ärsytykseni on eteisen kenkäkaapin päällystä, jossa on tällä hetkellä on kuppi täynnä avaimia, huulikiiltoja, huulirasvaa yms. Omaan tyyliini sopii, että kaikki tavarat on kaapeissa ja laatikoissa piiloisa. aaterekki oli pitkä aikainen haaveeni. Tänne pieneen kotiimme ei sopisi vaaterekkiä. Lisäksi tajusin, että tulisin varmaan hulluksi kun katsoisin koko ajan ovatko kaikki vaatteet suorassa henkareilla ja väri järjestyksessä. Suuren luokan ongelmia siis. 😀

Minullakin on salaiset sotkuni, ne eivät päälle päin näy… Mutta apua, jos joku kurkkaisi yöpöydän ylimpään laatikkoon. Tai ei sinne niin vaan kurkata, koska laatikko niin täynnä papereita ja tavaroita, että ei siitä niin vaan avatakkaan. Ja miksi jaan tämän tiedon blogissa? No tottakai voin valita, mitä näytän blogissa ja yleensä blogit antavat hyvin kiillotetun kuvan ihmisestä ja ihmisen kodista. Olen luonteeltani todella siisti. Vihaan pölyä ja epäjärjestystä, mutta ei täälläkään todellakaan aina siistiä ole!

Ps. Mikä voisi motivoida ikkunan pesuun…? : )  – S

 
 

Vastaa

Siirry sivun alkuun