TÄLLÄ HETKELLÄ MINUT ONNELLISEKSI TEKEE

Tänään oli vähän huonompi aamu, sellainen tyypillinen kaikki menee pieleen aamu aamu. Puuteri tippui vessan lattialle, aamupala meni pitkin lattiaa ja vatsa kiukutteli. Lopuksi vatsa kiuktteli niin paljon, että jouduin soittamaan lääkärille. Joku tunnistamaton pöpö on iskenyt ja tänään on lähinnä voimattomana halattu vessan pönttöä. Tälläisiä huonoja, kaikki menee pieleen päiviä tulee varmasti kaikille. Huonon päivän sattuessa ajattelen, että nukun yön yli ja uusi päivä on parempi. Keskellä päivää yritän ajatella kaikkea hyvää mitä minulla on.

Niinpä listasin tähän, mistä kaikesta olen tällähetkellä erityisen onnellinen:

– Perhe, ystävät. Etenkin äiti, joka jaksaa huolehtia, että minulla on kaikki hyvin. Ja mieheni, joka on kuunnellut koko päivän vatsakivuista valittamista. Hän toi minulle herkkuja kaupasta ja on hoitanut minua koko päivän. Onko mitään lohduttavampaa se, kuin että päätä silitellään?

– Koti, johon on ihana tulla.

– Oma keho. Pystyn liikkumaan. Voin mennä salille tai lenkille rauhoittumaan ja purkamaan mieltä.

-Motivaatio ja kehon kuva. Kesän pöhöttynyt ulkomuoto on alkanut pikku hiljaa sulaa sinne salille. Motivaatio on kodillaan, kun tuloksia on alkanut itse huomata.

– Ihana Syksy. Jokainen Syksy on, kuin uuden alku. Minulla on paljon odotuksia tälle syksylle ja uusia haasteita mahdollisesti edessä. Puhun niistä sitten, jos ne varmistuvat.

– Mumma ja mumman terveys. Hän täytti elokuussa 83 vuotta ja edelleen asuu omassa mökissään sinnikkäästi. Hän on hyvin jaksanut eteenpäin, vaikka terveysongelmia on ollut niin hän menee päivä kerrallaan leijonan tahdolla eteenpäin! Kukaan ei ole luonut minulle uskoa  niin paljon kuin hän.

– Tulevaisuus. Minulle on enemmän ja enemmän selkiytynyt, mitä tahdon tehdä. Tulevaisuus ei enää pelota ja pitää uskoa, että palaset loksahtelet paikalleen, jos vain teen töitä sen eteen.

– Pupujussit. Rusakot ja pahamaineiset citykanit. Lenkillä pupujusseja on tullut epätavallisen paljon vastaan, paljon enemmän, kuin kesällä. Pienet pörröiset loikkijat saavat aina hymyn huulille. Onko mitään suloisempaa, kun nappisilmäinen pieni korvainen citykani? Ymmärrän, että Helsingin kaupungilla on ollut niiden kanssa ongelmaa ja voin taipua ratkaisuksi, ne voi kaikki tuoda olohuoneeseeni hyppelemään. Tänäänkin ikkunasta katsoin niiden riemukasta leikkiä, kun ne juoksivat pitkin pihaa.

Tälläisen listan kirjoittaminen tuo myös paremman fiiliksen ja voin lämpimästi suositella tätä kaikille.  Ei varmasti tarvitse edes listaa alkaa kirjoittamaan. Laittaa kengät jalkaan, musat korville ja tekee pienen lenkin, jonka aikana keskittyy siihen, mitkä asiat ovat elämässä hyvin ja

 

mistä on kiitollinen. Monelle varmasti auttaa vain kotona keskittyminen hyviin asioihin. Itselle se, että lähtee ulos tai keskittyy kirjoittamaan asiat auttaa saamaan mielen pois negatiivisuudesta ja ajatus alkaa kulkea kirkkaammin ja keskittyy niihin hyviin asioihin.

Iloista iltaa!  🙂 <3  – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun