TESTISSÄ DOVEN DERMA SPA SUMMER REVIVED

Ihoni on luonnostaa erittäin valkoinen ja ihoni palaa auringossa todella helposti. Huippu esimerkki herkästä ihoni palamisesta oli varmaan joskus 16-vuotiaana. Huhtikuun lopulla istuttiin kaverin kanssa laiturilla kevät auringossa ilman takkia ja olkapääni kärähtivät oikein kunnolla niin, että iho kesi.

Nyt kun Waterlandit kolkuttelevat ovella niin halusin saada vähän päivetystä iholleni. Mietin pitkään solariumin ja itseruskettavien välillä. Havahduin omaan valkoisuuteni vasta tiistaina, jätin suoraan solariumin vaihdoista pois. Minulla ei ole mitään pohjaväriä ja olisin vain palanut solariumissa tai rusketus olisi ollut aivan minimaalinen. Päätin polkaista pyörällä lähimpään Prismaan tarkastelemaan valikoimaa. Taas tuli Anttilaa ikävä, koska yleensä juuri tällaiset ostokset hankin sieltä.
No siellä riitti, jos jonkin näköistä purtellia ja puteloa. En ollut tehnyt mitään aikaisempaan tutkimusta asian suhteen päätin tarttua tähän Doven asteittain päivettävään kosteutusvoiteeseen, koska olen joskus aikoja sitten käyttänyt Doven Summer Glota ja se ainakin osoittautui ihan käypä tuotteeksi.

Dover Summer revived astettain päivitettävää kosteutusvoidetta oli kahta eri sävyä: vaaleasta normaaliin ihon sävylle ja normaalista tummalle iholle. Olisin ottanut vaaleamman vaihtoehdon, mutta onneksi puhuin ystäväni kanssa puhelimessa ja hän googletteli minulle näistä käyttökokemuksia ja suositteli ottamaan tummemman vaihtoehdon. Tosiaankin onneksi, koska yhden levitys kerran jälkeen eron kyllä näki iholla, mutta väri ero oli silti aika vaalea. Sävy ei ollut yhtään oranssi vaan hyvin luonnollisen värinen!

Ihan kuin mitä tahansa kosteutusvoidetta

Doven purkki maksoin noin 6€ ja on hintaansa nähden oikein suositeltava tuote. Tuotetta oli helppo levittää ja se kuivui suht nopeasti. Tuotteessa oli Dovelle ominainen tuoksu ja koostumus. Minulla ei ole sen kummoisempaa kokemusta itseruskettavista ja olen muutenkin aika kärsimätön kauneuden hoitaja. Tällä tuotteella sain kuitenkin itse todella tasaisen, kauniin ja luonnollisen rusketuksen aikaan.

Ennen Doven Summer revived :n levitystä, kuorin sokerilla ihoni huolellisesti ja kosteutin sen edellisenä iltana hyvin. Vasta seuraavana aamuna levitin yhden kerroksen Dovea kumihanskat kädessä. Suosittelen käyttämään kumihanskoja, sillä välttyy humoristisilta oransseilta käsiltä ja suloisen rusketuksen salaisuuttasi on vaikeampi arvata. Kumihanskojen raja ranteen kohdalla on nyt kätevä malli, miltä tuote näytti ensimmäisen kerran jälkeen. Oletin, että tuote päivittää sen verran kevyesti ekan kerran jälkeen, että uskalsin jättää mallirajat. Toisella levitytys kerralla levitin varovasti tuotetta myös kämmenselkiin ja raja katosi kokonaan.

 

Yhden kerroksen eros

Kuvassa 1. lähtötilannne. 2. yksi kerros väriä 3. 2 kerrosta väriä

Seuraavana päivänä levitin toisen kerroksen tuotetta iholleni ja sävy oli jo selvästi tummempi. Ehdottomasti tästä plussaa, että tuotetta voi kerrostaa halutun tummuuden saamikseksi. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön, kun olet saavuttanut halutun värin niin voit ylläpitää väriä lisäämällä päivettävää kosteusvoidetta muutaman päivän päästä uuden kerroksen.

Summer revivedin miinus puoli on, ettei tuote vaikuta hirveän riittoisalta. Tässä purkki vain kahden käyttökerran jälkeen. Muistaakseni Doven Summer Glow purkki kesti aika pitkään käytössä ainakin pidempään, kuin tämä. Muuten todella kelpo tuote ja ainakin budjetti ystvällinen. Itse en muuten käytä itseruskettavia. Ne ovat piristäviä, mutta koen ne turhaksi rahan menoksi ja liian vaivalloiseksi. Ja yhden päivän festareita varten oli 6€ tuote juuri sopivan hintainen.

Muista nämä päivettävää kosteutusvoidetta käyttäessäsi:

1. Kuori iho huolellisesti öljyttömällä kuorintavoiteella, jos sellaista sinulla ei ole tai et jaksa lähteä kauppaan niin käytä sokeria suihkugeelin kanssa

2. Kosteuta iho kuorinnan jälkeen öljyttömällä kosteutusvoiteella. Öljy tekee ihon pinnan/kalvon ja rasva ei pääse imeytymään.

3. Käytä kertakäyttö kumihanskoja niin kätesi eivät värjäydy hassun näköisiksi.

4. Etene ylhäältä alas. Jaloista vatsan kautta kohti selkää ja käsiä. Näin et tahri esimerkiksi huolella rasvattua mahaasi.

5. Käytä aikaa ja ole huolellinen niin lopputulos on varmasti tasainen. Anna kuivua hyvin ennen vaatteiden laittoa.

6. Älä lisää tuotetta ennen seuraavaa päivää. Oikea väri ja tummuus paljastui minullekin vasta seuraavana aamuna. Näin sinusta ei tule oranssia tai väristä vahingossa liian tummaa.

Oikein kelpo tuote hintalaatusuhteeltaan ja voin suositella tuotetta kaikille, jotka kaipaavat vähän pientä väriä pintaan, mutta eivät halua maksaa siitä maltaita tai käydä solariumissa.

Ihanaa viikonloppua, toivottavasti ei sada koko viikonloppua! – S

7 kommenttia artikkeliin “TESTISSÄ DOVEN DERMA SPA SUMMER REVIVED

  1. Hyvä arvostelu. Lähtee matkaan tämä tuote seuraavalla kerralla! 🙂

  2. Olen aiemminkin käyttänyt itseruskettavia, mutta miten on tämän tuotteen kanssa? Levititkö myös naamaan? Itse en halua että naama jää valkoiseksi �� (tai no tuskinpa kukaan muukaan). Olen kyllä ruskettunut, mutta toivoisin ehostusta. Tokmannissa tämä tuote 4e! �� sävy näyttää tosi hyvältä!

  3. Hei pahoittelen vastauksen kestämisestä. Blogi oli tauolla, kun pänttäsin pääsykokeisiin. En levittänyt tuotetta kasvoille. Kasvoille on erikseen tarkoitettuja päivettäviä voiteita ja käyttäisin mieluummin niitä. Lumenella on ainakin ollut hyviä. Itse pelkäisin, että paksumpi vartalovoide tukkisi kasvojen ihohuokoset tai, että väristä tulisi liian tumma. Kasvojen iho on niin erilainen, kuin esimerkiksi jalkojen. Jos välttämättä haluat testata väriä kasvoille sekoita sitä vaikka puolet kasvojen kosteutusvoiteeseen niin ainakaan sävy ei pääse yllättämään. 🙂

  4. Vitsi käyn heti ostaa ton, ihana arvostelu…ja koukutuin täysillä sun blogiin !! Go girl<3

Vastaa

Siirry sivun alkuun