UNELMAN JA TAVOITTEEN EROTTAA SUUNNITELMA

 
 

Mulla on aina ollu joku fiksaatio mietelauseisiin, sen takia päätinkin aloittaa ensimmäinen postauksen otsikonkin mietelauseella. Taisi olla muuten Stuart Schroeder, joka tämän on joskus keppi ja kirves aikoihin tokaisut? Korjatkaa toki, jos olen väärässä. Tässä sitä nyt ollaan kirjoittamassa blogin ensimmäistä postausta, nyt tuntui vaan siltä, että on pakko päästä vihdoin kirjoittamaan! Oman blogin perustaminen on ollut jo pitkään haaveena. Ja nyt viimeinkin uskalsin klikkailla itseni Bloggerin salaiseen maailmaan. Ja tässä sitä ollaan! Ensiksi ajattelin kertoa vähän itsestäni, mikäli joku joskus jopa eksyy tänne räpellykseni ja höpötelmieni pariin…

 

Nimeni on Siiri. Muutin alkuvuodesta Helsingistä takaisin Espooseen, missä olen syntynytkin. Muutto ei ollut suinkaan ruusuinen ja kirjoittelenkin siitä myöhemmin omassa postauksessa. Nyt ensin lisää minusta. Käyn päivätöissä ja vapaa-ajallani käyn salilla, lenkkeilen, nautin hyvästä ruuasta, näen ystäviä ja hengailen poikaystäväni (Mr. Bear :nkanssa.

Luonnettani kuvailisin kuplivaksi ja pirskahtelevaksi, ehdottamasti makea ei kuiva, alkaako kuullostaa ihan Alkon viinikuvailulta? Jos olisin viini olisin valkkari enkä punkku! Punkku on liian tumma ja vakava. Nauran paljon ja höpötän kovaan ääneen.  Huumori on salainen aseeni ja sen avulla olen selvinnyt elämäni huonoista hetkistä.
Arvostan lojaaleita ja päättäväisiä ihmisiä. En osaa nimetä ketään varsinaista esikuvaa, mutta arvostan omien unelmien tavoittelijoita. Sellaisia ihmisiä, jotka unelmoivat, mutta myös alkavat toteuttaa niitä. Huonoja puoliani ovat temperamenttisuus ja tulisuus. Saatan kiihtyä nollasta sataan pienestä asiasta, mutta lepynkin sitten yhtä nopeasti.

 

Viime aikoina tarkemmin viimeisen vuoden ajan on elämässäni tapahtunut paljon. On ollut niin ylä kuin alamäkeä. Pähkinän kuoressa sain yli kolmevuotisen asuntosäästöprojektini päätökseen, ostin oman asunnon, paiskin kahta työtä hullunlailla, paloin loppuun, tapasin miehen, rakastuin, muutimme yhteen, rohkaistuin ja vaihdoin työpaikkaa pitkä-aikaisesta työstä täysin uuteen. On päiviä, kun tuntuu että, vain hukkuu omien ajatuksien sekaan niin ajattelin, että pistänpä ajatukseni maailmalle jakoon ja katson löydänkö kanssasisaria!

Olen aina ollut sellainen, joka miettii ja pohtii paljon, välillä varmasti aivan liikaakin. Joten tämä blogi olisi paikka, johon voisin arkistoida ajatuksiani päiväkirjanomaisesti, jakaa hyviä ja välillä huonojakin hetkiä, kertoa omia kokemuksiani ja antaa omia vinkkejäni (muita Niksi Pirkka faneja?). Tekniikan ihmelapsi en ole ja lievän lukihäiriönkin omaavana on vielä paljon opittavaa bloggailusta ja täydellistä täysin virheetöntä tekstiä tuskin koskaan tulee, mutta näillä mennään.
Puutteitani lupaan korvata hyvällä mielellä kirjoitetulla jutuilla ja hyvillä pohdinnoilla.

Oman blogin perustaminen on ollut minulle jo pitkä-aikainen haave ja unelma. Unelman ja tavoitteen ero oli Stuart Schroederin mielestä se, että tavoitteen takana on suunnitelma. Tämän blogin takana ei ole suurta suunnitelmaa, mutta vahva näkemys siitä millainen haluan tämän olevan. Itse luen blogeja viihdykkeeksi, rentouakseni ja inspiroituakseni. Haluan jakaa täällä positiivista mieltä ja ajatuksiani. Omia kokemuksia ja tarinoita, mitä minulle on tapahtunut ja mitä mielessäni milloinkin myllertää. Tulen pohtimaan elämän vaikeitakin asioita, mutta en halua jakaa täällä negatiivisuutta eteenpäin.

Kirjoitan omista haasteista ja tavoitteistani. Käsityöt, askartelu ja kaikenlainen näpertely on terapeuttisinta mitä tiedän, joten ehkä jopa askarteluvinkkejä tulen täällä jakamaan. En tunnusta olevani mikään kauneustuote tai meikkihifistelijä, mutta jaan omat tuotesuosikit ja vinkkini mieluusti eteenpäin! Myönnän olevani esteetikko ja sytyn kauniista kuvista ja asioista. Mikään sen suurempi materialisti en ole. Asuntosäästö muutti kulutuskäyttäytymistäni merkittävällä tavalla ja, vaikka nyt se oma asunto onkin niin olen silti hyvin tarkka ja säästeliäs kuluttaja.

 
 
 
 
Tämän ensimmäisen postauksen kuvituksena toimii viime kesän Kreikan reissun matkakuvat, koska a) on mukavampi lukea tekstiä kuvien kera ja b) koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin tästä saa jotain käsitystä, minkä näköinen tyyppi täällä kirjoittelee. Nämä ovat myös osuvat kuvat, koska juuri tällä kesän matkalla hyvä ystäväni napakasti kannusti minua oman blogin luomiseen. Kiitos E, kauan tässä kestikin, mutta tässä se nyt on! Pitemmittä puheitta tervetuloa rönsyilevän livestyleblogini pariin!

 – S

2 kommenttia artikkeliin “UNELMAN JA TAVOITTEEN EROTTAA SUUNNITELMA

  1. Luin sun blogin alusta loppuun! Ihania kuvia, jäin koukkuun! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun