VALOKARNEVAALIT

Oli pakko tulla vielä sanomaan pika moikat ja antaa hyvä vinkki viikonlopun viettoon! Nimittäin Linnanmäen jokavuotiset valokarnevaalit.
Lähdettiin torstai iltana Mr. Bearin kanssa extempore Linnanmäelle Valokarnevaaleihin. En ole käynyt Lintsillä moneen vuoteen ja oli kyllä kiva käydä siellä. Valokarnevaaleille meidän piti mennä jo viime vuonna ja missattiin ne. Tänä vuonna meinasi käydä samalla lailla, koska olimme suunnitelleet Valokarnevaaleille menoa tänä sunnuntaina. Onneksi tarkistimme, kuitenkin karnevaalien aukiolon, koska ne päättyvät huomenna! Tänään on siis toiseksi viimeinen päivä, jolloin valoja pääsee vielä ihailemaan. Minulla ei ollut mitään odotuksia Valokarnevaalien suhteen, mutta ei vitsi mitä värejä ja mikä erilaisten valojen määrä. Ihan huikeaa, toivottavasti mahdollisimman moni turisti löytää myös perille.

 

Saavuimme paikalle vasta kahdeksan jälkeen ja porukkaa liikkeellä todella paljon! Jos saavut paikalle autolla niin varaudu, että parkkipaikkoja on todella vähän tarjolla. Onneksi saimme suht nopeasti tuurilla parkkipaikan. Oli tosi kivaa, kun porukkaa oli paikalla paljon ja kaikki vaikuttivat tosi iloisilta. Teimme pyörähdyksen alueella ja haimme kahvit. Oli kiva istua ulkona ja katsoa väriloistoa.

Linnanmäki varmasti tekee myös hyvän tilin Valokarnevaaleilla. Kaikki paikat olivat täyteen ammuttuja ja yksi kahvi ja kivennäisvesi maksoivat yhteensä 7€. Mutta saavat kyllä tiliä tehdäkin, ottaen huomioon, että Valokarnevaalit ovat muuten täysin maksuton tapahtuma. Ja valoihin oli oikeasti panostettu. Ehdottomasti haluan mennä ensi vuonna uudestaan Valokarnevaaleille. Pikkuisen silti käy sääliksi perheenisää, joka saapuu suuremman pesueen kanssa paikalle. Tuolla saa kyllä hetkessä kulumaan sen parisataa euroa, jos ostaa kaikille rannekkeet ja syömistä.

Mr. Bear osti meille liput maailmaan pyörään ja kaupunki näytti niin kauniilta pimeällä.

Huomasin kyllä maailman pyörän jälkeen, miksi ei ole Linnanmäelle tultu vierailtua kovinkaan usein. Olen täysi nössö laitteiden suhteen! Jo pelkkä maailman pyörä sai minulle vatsaan perhosia ja pidinkin koko matkan ajan tiukasti kädestä kiinni. Maailman pyörä oli silti sopivan jännittävä kokemus ja oli kiva katsella kaupungin valoja korkealta rakkaan kainalosta.

En ole lapsenakaan innostunut Linnanmäestä, koska en halunnut mennä laitteisiin. Vesipuistot olivat enemmän mieleeni ja Serena ja Tropiclandia reissut olivat onnen päiviä. Serena vaihde on ehkä jäänyt vieläkin päälle, sillä viikon päästä koittaa yksi vuoden kohokohdista eli Waterland festarit Serenassa! 😀 Voisinkin tehdä Waterlandiin liittyen postausta, koska varmasti moni muukin on menossa paikan päälle.

Kai se on muuten hyväksyttävä, että se talvi tekee tuloaan. Nimittäin turkki päällä ei tullut karnevaaleilla yhtään kuuma ja ilma oli varsin viileä. Suosittelenkin Valokarvevaaleille lämpimää pukeutumista, koska jos hamuaa laitteisiin tai vaikkapa kupin kahvia on kaikialle pitkät jonot ja paikallaan tulee seisottua paljon. Paikalla oli paljon ammattivalokuvaajia, jotka saivat varmasti upeita kuvia aikaan! Itse keskityin nyt enemmän laatu-ajan viettämiseen miehen kanssa ja räpsäisin vain nämä muutamat kuvat.

Menkää ihmeessä vielä Valokarnevaaleille käymään! Tapahtumapaikka on tehty tosi hienoksi ja se on kiva kokemus, vaikka ei laitteisiin menisikään.

Kivaa viikonloppua! -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun