VIIKONLOPPU KUVINA

Vielä yks Waterland fiilistely kuva. Lupaan viimeinen hehkutus, oli vaan niin kiva ilta. Kaikki muut tatuoinnit on kulunut pois paitsi ranteen ja kaulan tatskat. Lähtee kyllä hinkkaamalla, mutta oma iho ei tykkää yhtään ja ärtyy helposti. Poololla on tänään menty ja varmaan mennään huomennakin.

Niin hieno Halloween kattaus, kuva tuli pikkusiskon kummitädin facebook feedissä vastaan. Tää on kyllä niin hieno, että aijon koittaa ensi vuonna väsätä samanlaista kotiin koristeeksi. Olen joka vuosi haavellut kurpitsalyhdyn tekemisestä, mutta koska en erityisemmin pidä kurpitsasta tuntuisi tuhlaukselta heittää vain sisälmys roskiin. Tuore ananas on herkkuani, joten ananaslyhdyn tekeminen ei olisi tuhlausta ollenkaan. Lisäksi se on minusta paljon suloisempi ja hauskempi, kuin kurpitsalyhty.

Täällä alkoi myös paluu arkeen, sillä nyt alkaa viimeinen puristus ennen pääsykokeita. IKKK kouluun sisälle pääseminen tulisi nyt niin oikeaan aikaan, että olen onnen kukkuloilla koko loppu vuoden jos pääsen sisään. Jos en pääse, haen keväällä uudestaan. Kuvassa myös karkkirasia, jonka nappasin Lidlin kassalta mukaan.  Ajattelin, että tämä karkit olisit kovia, mutta ne olivatkin pehmeitä kuin Polly karkit, mutta maistuivat ihan After eight karkeilta. Nami nami, rouskis rouskis.

En yleensä ikinä osta mitään kassan päästä, kun suoraan sanottuna ärsyttää, kun esimerkiksi Cittarissa on noin 10 kilometrin karkki osasto ja silti niitä karkkeja pitää tuputtaa asiakkaalle vielä loppumetreillä. Ymmärrän kaupallisen tarkoituksen, miksi ne karkit on siihen tungettu. Jos minä saisin päättää olisi siinä kohtaa maitoa, pattereita, pyykinpesu-ainetta, ja kosteusvoidetta. Nämä asiat muistan aina juuri kassajonossa myyjän kohdalla, jolloin en enää halua poistua jonosta ja alkaa jonottamaan uudestaa. Ja arghhh ne ihmiset, jotka muistavat ”ah tomaatit unohtui punnita” ja lähtevät punnitseen niitä ja koko jono seisoo. Pakko myöntää, että KYLLÄ minä olen juuri se asiakas jonossa, joka puristaa valmiiksi laskettuja rahoja nyrkissä ja, jonka korvista tulee savua ja silmät pyörivät päässä, haha :D)

Vastaa

Siirry sivun alkuun