VIIME VIIKON KIVAT HETKET

Olin mukamas laittanut tämän postauksen ajastukselle maanantaina tulemaan. No eipä tullut ja itsekin huomasin asian vasta äsken. Neljä kuvaa viime viikoltani ja kaikista on jotain positiivista kerrottavaa. 🙂

Vasen yläkulma meitsi lähdössä juhlistamaan kaverin synttäreitä. Kävin vihdoin kampaajalla ja kampaaja nappasi latvoista 5cm pois. Eroa ei varmasti kuvista edes huomaa, reukani kun on aina enemmän tai vähemmän taipuisella tuulella. Itse huomasin eron heti. Olen pitkään kasvattunut hiuksiani ja vieläkin ne tuntuvat liian lyhyiltä, mutta nyt latvat ovat niin paljon paremmassa kunnossa kuin moneen vuoteen. Ja tukka näyttää paljon ryhdikkäämmältä!

Meitsin vieressä, kaunis taideteos Glo hotellin portaikosta. Harrastin kuvataidekoulua 6 vuotta ja akvarellityöt olivat lempi puuhaani ja vieläkin ne mielyttävät silmääni. Seinässä ei tietenkää ole vesivärityö.  Samat fiilikset tästä hyvin kevyestä värien käytöstä huokuvat kuitenkin huokuvat ja se muistuttaa kovin akvarellityötä. Tykkään mustista sadepisaroista ja kierreportaikosta ne luovat tyylikkään kontrastin haaleisiin väreihin. Todella kaunista ja erilaista ja oli pakko napata siitä kuva.

Vasen alakulmassa jääkaapin antimista kasattu salaatti. En ollu pitkään aikaan syönyt salaatteja tai yhtään mitään, kun raju vatsatauti iski ja siitä toivuttuani laitoin tätä salaattia. Tässä salaatissa raikkaat maut ja suolaisuus kohtasivat. Käytin siinä kaikkia lempi salaatti aineksiani. Voisin laittaa siitä reseptiä huomenna tulemaan. 🙂

Viimeinen kuva lauantailta, kun vietimme yhden parhaimmista ystävistäni syntymäpäiviä. Oli ihana nähdä ”pitkästä” aikaa. Molemmilla on ollut vaikka, mitä kiireitä ja pääsimme kunnolla höpöttämään tyttöjen juttuja. Meidän (lue minun) piti varata pöytä, mutta en osannut päättää mitä ja lähdin liikeelle liian myöhään. Meillä molemmilla oli suden nälkä ja ehdotin paikaksi Amarilloa. En tiedä mistä tämä ees tuli mieleeni, koska ei todellakaan mieli paikkani ja en ollut käynyt siellä moneen vuoteen. Jotenkin vaan nälkäisenä sitä ajatteli pöytiin kannettavaa nachokoria ja salsaa…

No näin monen vuoden jälkeen täytyy kyllä sanoa, että yllätyin positiivisesti. Palvelu pelasi todella hyvin, vaikka paikalle saapuessamme oli jonossa seurueita meitä ennen niin pääsimme pöytään nopeasti. Eihän se ruoka mitään gurmee ruokaa tosiaan ole, mutta ihan ok hintalaatusuhdeltaan. Söin Ceasar salaatin, minkä olen syönyt miljonaa kertaa ja vaikka missä. Täytyy kehua, että tämä oli todella hyvä sellainen ja kana oli mehevää. Menun ulkonkö oli paljon siistimpi ja modernimpi, kuin vanha mikä oli kyllä jo melkein kuin sketsistä vedetty. Listalla löytyi vielä Amarillon ällömäkea jäätelöannos, jonka vedimme kaverin kanssa jälkiruokana puoliksi. Jäätelö annos on varmaan lasten ikisuosikki. Annoksesta löytyy mansikka, vanilja- ja suklaajäätelöä, mansikka ja suklaakastiketta, vaahtokarkkeja ja kaiken kruunaa päälle ripoteltu paksu tomusokeri kerros. Annos tarjottiin niiltä upeilta amarillon koristelluilta ja värikkäiltä lautasilta, jotka jo hetkeksi luulin pääruuan jälkeen olevan historiaa… 😀

Tiikerikään ei pääse raidoistaan eroon…  😀 – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun