WATERLAND

Meinasin aloittaa tän postauksen, nyt on taas se aika vuodesta, kun Waterland starttaa, mutta eipä olekkaan! Normaalistihan Serenan Bikini festivaalit järjestetään maaliskuun lähettyvillä, mutta tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksi kertaa. Keille Waterland konsepti ei ole tuttu niin lyhyesti. Konemusafestarit, jotka ovat ihan kuin mitkä tahansa muutkin festarit paitsi, että järjestetään vesipuisto Serenassa. Paikka siis täyttyy hyvästä musasta, bikibeibeistä, neonväreistä ja leilei kukkanauhoista.
Festarit kulkivat aikaisemmin nimellä Pacifique ja ainakin, kun ne ensimmäisen kerran järjestettiin oli  lehdistö kirjoitellut aikamoisia kirjoituksia niistä. En ole itse ollut mukana Pacifique :n aikaan, mutta kahtena edellisenä kertana, kun Waterland festarit on järjestetty.

Oman kokemuksen perusteella, en ole nähnyt kenenkään harrastavan seksiä paikan päällä. En kyllä ihmettele, jos näin tapahtuisi. Onhan esimerkiksi ”normaali” festareidenkin meno aika villiä. 😀 Monia pelottaa, että paikalla tulee kourituksi ja kähmityksi, mutta täytyy sanoa, että tälläistä en ole kokenut. Päinvastoin olen pannut merkille kuinka hyväkäytöksistä festarikansaa oli viimekin Waterlandeilla liikkeillä. Kaikki jotenkin tiedostavat, että ovat puoli alasti ja esimerkiksi jengi oikeasti väistää, jos kävelet vastaan!

Järkyttävintä ja shokeraavinta mitä olen Waterlandeilla nähnyt on, kun joku tyttö/nainen oli ison raskausvatsan kanssa Waterlandeilla. Ihan sama joiko hän alkoholia vai ei, omasta mielestäni Waterland ei ole raskaana olevan naisen paikka. Ajatelkaa jo vain sitä liukastumisen riskiä? En yleensä halua tuomita tai arvostella ketään, mutta tässä olisi kyllä voinut pikkuisen käyttää omaa harkintakykyä. Toivottavasti hänelle ei sattunut mitään illan aikana!

Itse olen tykännyt näistä bileistä, koska konsepti on niin erilainen verrattuna muihin Suomessa järjestettäviin tapahtumiin. Siellä on niin oma tunnelmansa. Ehdottomasti parasta on laittautua sinne, koska Waterlandeille enemmän on aina enemmän.. 😀 Itse, kun en muuten jaksa laittautua niin näihin on kiva vetää kunnon överilookki luvan kanssa!
Monia mietityttää ovatko kaikki paikalla olijat sitten viimeisen päälle tikissä? No eivät ole. Siellä on ihan kaiken mallisia ja kokoisia vartaloita. Jos olet miettimässä tulemista, mutta tämä kohta mietityttää niin sanon sinulle HÖPÖNLÖPÖ, osta liput heti! Ja tule ehdottomasti moikkaamaan minua, jos näet minut paikan päällä. 🙂

No mitä sitten laitetaan päälle? No bikinit tai uimapuku. Nelly.com :ssa pyörii hyvät alet nyt, kannattaa sieltä katsoa uima-asu tarjontaa, jos sieltä vielä ehtisi tilata uudet bikinit lauantaille. Itse tilasin nämä bikinit Nelly.com :sta. Tykkään näistä ne ovat jotenkin erilaiset, hienot ja samalla pakko myöntää mauttomat. Täydelliset siis kiiltävään ja näyttävään Waterland lookkiin? Lisäksi tuo bikien merkki ”Motel” huvittaa minua. Tulee halpa motelli mieleen… 😀 No halvat nämä ovatkin, sillä löytyivät -70% alesta! Ja olen niihin tyytyväinen.

Paras asuste mitä voit Waterlandeille ottaa on aurinkolasit. Huvittavaa eikö, nythän on melkein Suomen pimein kuukausi? Siellä jostain kumman syystä melkein kaikilla on aurinkolaseja. Sen suurempaa tarkoitusta niille ei ole, kun toimia asusteena. Tai ainakaan en ole kokenut valaistusta mitenkään liian kirkkaaksi. Lasit osoittavat käytännöllisyytensä viimeistään siinä vaiheessa, kun päätät mennä Villivirtaan ja kovalla työllä tehty meikki menee sekaisin. 
Allasosaston puolelle ei saa ottaa omaa puhelinta tai kameraa, mutta paikalla pyörii ammattivalokuvaajia, joita voi rohkeasti käydä nykäisemässä hihassa ja pyytää ottamaan kuvaa.
Siinä onkin sitten oma jännityksensä odottaa, kun kuvia julkaistaa Waterlandin facebook sivuille, että onko se oma kuva onnistunut vai ei.
 

Näyttävät tekoripset kuuluvat omaan festarilookkiini.

Uv maalia näkyy paljon ja itsekin olen sen kanssa taiteillut. Oman (yhteisomistuksessa Kaisan kanssa) olevan uv-maalini olen hankkinut Forumin Butterick´s myymälästä. Punanaamiosta tai Cyber shopista varmasti myös löytyy uv maaleja. Maali nappi taisi olla 6€ luokkaa ja nyt kolmatta vuotta käytössä. Maali on vesiliukoista ja lähtee kankaasta viimeistään konepesussa pois. Ajan kuluksi kävin Glitterissä pyörähtämässä ja löysin tälläisen hiuksiin tarkoitetun hilevärin alennuksessa puoleen hintaa. En ole aikaisemmin käyttänyt tälläistä. Tuubimaksoi 4€ ja sen verran voi kokeilusta maksaa. 
 
Leikki tatskat olivat viime vuonna ainakin hauska yksityiskohta. Ne ovat myös käytännöllisempi, kuin uv-maali, koska nämä eivät lähde veden mukana pois. Viime vuoden vitsi olikin, että tatuoinnit pysyivät vähän turhankin hyvin ja niitä sai sitten töissä peitellä. 😀
 
Ostin Doven derma spa:n Summer revived asteittain päivettävän voiteen sävyssä medium/ to dark skin. Katsotaan saako sillä tämä kalkkilaivan kapteeni vähän väriä pintaa. Kerron kokemuksistani, kun olen paremmin tuotetta testannut!
 
Omat vinkkini Waterlandiin!
 
– Ota käteistä, koska korttikoneiden käyttö saattaa tökkiä.
 
– Varaa kunnolla käteistä. Tämä festari ei poikkea muista,  juomien ja ruokien hinnat ovat törkeät..
 
– Festari alueella rahat vaihdetaan poletteihin, joilla voi ostaa juotavaa yms. Ota pieni pussukka tai ihan minigrip pussi minne voit laittaa poletit talteen. Jos sinulta jää illan päätteeksi poletteja yli mene vaihtamaan ne tarpeeksi ajoissa poletin vaihto pisteeseen niin saat käyttämättömät rahasi takaisin.
 
– Saavu ajoissa niin sinun ei tarvitse jättää tavaroitasi narikkaan, vaan saat ne sisälle pukukaappiin.
 
– Ota kiharrin tai suoristusrauta mukaan. Paikan päällä ehtii vielä fiksailla tukkaa tai jos lähtee jatkoille niin viimeistään silloin se on kätevä.
 
– Nauti ja pidä hauskaa!
 

Ainoa oikea Waterland avec: paras ystäväni Kaisa!

Tässä vielä rakeista throwbackkiä viime vuodelta! Viime vuonna oli inkkariteema ja tänä vuonna mennään sirkusteemalla. Koitan laittaa vielä lauantaina kuvaa tämän vuoden lookista, mutta jos en ehdi niin viimeistään sunnuntaina palataan Waterland höpinöillä.

Tule rohkeasti moikkamaan, jos näet minut! 🙂 – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun