WATERLAND LOOK

Eilisestä Waterlandeista ja selvitty ja hauskaa oli. Aloitimme ystäväni kanssa illan meillä ja ruokaa tehden ja viiniä juoden. Niin se alku-ilta vaan nopeasti hurahti syöden, juoden ja iltaan valmistautumisessa, että blogi pysyi kiinni. 😀 Porukkaa oli paljon ja tapahtuma olikin melkein loppuun myyty.  Tapahtuma oli tosi hyvin järjestetty ja suuresta ihmismäärästä huolimatta, tiskeille tai vessaan ei hirveästi tarvinnut jonotella. Tänään päivä mennyt visusti peiton alla voimia keräten. Kirjoittelen täältä sohvalta peiton alta ja koko päivä on mennyt Netflix :n parissa.

Tässä olisi omaa illan asuani. Tämän vuoden teemanahan oli Sirkus ja vahingossa lipsuin teemasta aikalailla viime kerran inkkari teemaan. Löysin nimittäin aivan ihanat ja överit korvakorut H&M :stä, jotka halusin laittaa korviin.
En yleensä pidä kullan ja hopean sekoittamisesta keskenään, mutta korvakorun sulkien ”likainen” kullan väri sopi minusta kivasti bikinien likaiseen hopeaan väriin. Leikki tatuointeja tuli lätkittyä joka paikkaan, naamatauluun, ympäri kroppaa ja kuvasta huomasin, että jopa jalkapohjaan. Kaulassa on vieläkin muisto tatuoinnista ja huomenna taitaa ollakin poolopäivä. 😀
Aikaisemmin olen kihartanut hiukset ja laittanut niitä enemmän, mutta viimeksi hiusten selvittäminen seuraava päivänä oli niin kovatyö, että päätin jättää suoraksi ja olla tekemättä niille yhtään mitään.

 

Hyvä, että myös jalkapohja kimalsi ja tämäkin tuli ikuistettua. 😀

 

Peili selfie, oli ihan pakko. Jalassani oli mustelma, jonka peitin leikkaamalla tatuointi paketista sopivan kokoisen palan peitoksi. Kuvissa reiden tatuointi näyttää, vain suuremmalta mustelmalta, mutta oikeasti peittäminen toimi tosi hyvin! 😀

Lähikuva vielä korviksista. Ehdin heittää jo kuitin ja korvisten pahvin roskiin, mutta hinta oli 8€. Näille tulee ihan varmasti kesän kekkereissä ja festareilla käyttöä. En ole muuten suurten korvakorujen käyttäjä ja nytkin olen ollut ilman korvakoruja varmaan kolme viikkoa hukattuani arkikorvakoruni. Juhlissa tykkään käyttää isoja korvakoruja ja olen jäänyt koukkuun tälläisiin unisiepparin mallisiin, minulla on toisetkin erilaiset unisiepparikorvakorut. Näissä hyvä puoli on se, että vaikka ne ovat suuret niin sulat tekevät niistä kevyet kantaa. 
 

Tälläistä Waterland asua tällä kertaa, seuraavaa kertaa innolla odottaen. Kiitos parhaalle festariseuralle oli tosi super kiva ilta. <3

 
 
 
 

2 kommenttia artikkeliin “WATERLAND LOOK

Vastaa

Siirry sivun alkuun