WITHOUT ANY MAKE-UP

 

Pari vuotta sitten en mennyt minnekään ilman meikkiä. Salillekin piti taputella BB-voidetta kasvoille.  Hölmöä, salille! Eikä ketään varmasti kiinnostanut oliko minulla siellä meikkiä tai ei. Itseä kyllä kiinosti ja paljon. Eikä salille meikkaamisessa ole mitään väärää, onhan se hyvä paikka bongata miehiäkin. Itsellä oli vain todella vääristynyt kuva omasta naamasta, epävarma olo ja päässä käsitys, että vain meikin kanssa voi olla kaunis.

Paljon on muuttunut. Meikkasin ennen paljon enemmän, kuin nykyään. Tämä johtuu nykyään ihan omasta mukavuuden halusta, ajasta ja laiskuudesta. Aamuisin nukun mieluummin pitempään, käyn vaikka pienellä nopealla aamulenkillä tai syön rauhassa aamupalaa, kuin että jaksan meikata. Toisaalta myös viihdyn tänä päivänä vähemmässä meikissä.
Laittautumisessa ja meikkaamisessa ei ole mitään vikaa. Itse nautin esimerkiksi laittautua pitkään illan viettoa varten ja töihinkin tulee päivittäin jonkilainen meikki sudittua nassuliin. Meikkaaminen on kivaa, terapeuttisesta ja meikillä saa ihanaa ehostusta ja itsevarmuutta.  Nykyään on vaikka mitä meikkejä ja kasvojen jokaiselle sentille on oma tuotteensa.

 
Vertailun vuoksi kuvat vielä meikin kanssa. Omaan silmääni näissä meikillisissä kuvissa ei ole niin paljon meikkiä niin voin kertoa, että kyllä on. Olin lähdössä kavereiden kanssa ilman viettoon ja meikkasin omalla mittapuulla pitkän kaavan kautta. Normaali arkimeikkini on hyvin yksinkertainen: meikkivoide tai bb-voide (kumpi käteen sattuu ensin osumaan meikkipussista), ripsien taivutus ja ripsari, puuteria ja sipaus huulikiiltoa. Tärkein osa meikkiäni on kulmat. Ilman kulmien meikkaamista on oloni turhan väritön ja hiirulainen. Hyvä ja edullinen vinkki, miten saa hetkessä skarpimmat kasvot on kulmien kestovärjääminen! Värjäsin ennen kulmat kampaajalla, kunnes tajusin, että marketista saa hyviä kestokulmavärejä. Kulmien värjääminen kotona on todella helppoa ja väripaketti maksaa noin 15€. Väripaketista riittää väriä moneksi kerraksi. Kampaajalla kulmien värjäys on yleensä noin 10-25€ luokkaa. Mikä ei sekään ole paljon, mutta paljon edullisemmaksi se tulee kotona. 
 
Olen todellinen kalkkilaivan kapteeni nro.1 ja ihoni sävy on todella vaalea. Varmasti voisin enemmän korostaa ja varjostaa kasvoja. En vain yksinkertaisesti ole saanut hankittua mitään korostusväri palettia ja loppupeleissä en tiedä kuinka paljon sitä tulisi käytettyä. Ainakin näiden kuvien perusteella sellainen voisi olla hyödyllinen ja tuoda kasvoille skarpimman ilmeen.
Pitää alkaa suorittamaan jonkinnäköistä vertailua ja etsimään arvostelua arvosteluja. Raportoin tänne kokemuksien kera, kun kotiutan jonkun korostusväri paletin kotiin!
 
Tykkään paljon enemmän näistä meikittömistä kuvista, ne ovat kivan raikkaita. Tottakai niissä on parempi valotus ja kuvat ovat paljon tarkempia. On vain kiva huomata, että on vihdoin sinut omien meikittömien kasvojen kanssa. Nykyään ihoni on löytänyt tasapainon ja se on aika hyvässä kunnossa, mitä nyt välillä siihen ilmestyy epäpuhtauksia. Leuasta voi bongata pois menneen finnin jäljen. Ihoni ei todellakaan ole ollut aina näin hyvässä kunnossa. Luulen, että eniten ihon kuntoon on vaikuttanut puhtaampi ruokavalio ja runsas veden juonti. Käytän aivan tavallisia marketista hankittuja puhdistustuotteita.
 

Näiden kuvien ottamisen välillä on reilu puoli tuntia ja aurinko ehti juuri laskea siinä välissä. Ero on jäätävä, mutta minkäs teet. Rakastan syksyä ja sen pimeyttä, mutta se tekee kyllä kuvaamisesta oikeaa valon kanssa taistelua! Hiusten latvat ovat yhtä hattaraa, onneksi kampaaja on huomenna. 😀

 
Tunnelmallista syysiltaa!   -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun