AH KOTONA

 

Ah kotona. Eilinen meni ihan pelkästään näissä tunnelmissa. Sängyn pohjalla laiskottelua ja oleilua. Kirjoitin blogia ja nautin omasta ajasta. Oli ihana levätä ja ladata akkuja. Juuri sellaista omaa aikaa mitä tarvitsin ja kaikista reissuista palautumista.
Kiitos eiliseen postaukseen kommentoijille. Postaus aihe oli itselleni rankka ja repivän rehellinen, mutta teki hyvää kirjoittaa omat ajatukset ulos. Olo on miljoona kertaa parempi ja varmempi!

Orkkidea oli sanonut sopimuksensa irti Milanossa ollessamme. Tulimme joskus yhdentoista aikaan kotiin ja ihana ystäväni oli meitä hakemassa kentältä. En illalla edes huomannut kukan kuolleen, vaikka hääräilin kotona. Aamulla vasta aloin katsomaan, että nyt on kyllä kukka entinen. Hauskasti kaikki kukat olivat tippuneet ruukkuun läjään. Mietin ennen reissua, että onpa orkkidea kestänyt hyvän näköisenä pitkään ja selvästi manasin sen kohtalon. Pitää etsiä uusi orkkidea. Onneksi onkin Ikea reissu pian edessä ja voin ostaa sieltä uuden orkkidean. Ikeaan minulla ei ole mitään erityistä hinkua, mutta tarvitsen sieltä valkoisia taljoja sohvalle. Minulla on yksi talja jo sohvalla ja se on sopinut siihen, kuin nenä päähän.
Meillä on tosiaan valkoinen suuri nahkasohva, mikä ei ole se helpoiten puhtaana pidettävä sohva. Sohva on silti niin ihana, että minua ei vaivaa, vaikka se vähän vaivalloisempi onkin. Sain sohvan mukana, sille tarkoitetut huoltoaineet, joita olenkin säännöllisesti käyttänyt. Puhdistin sohvan eilen ja löysinkin hyvän aineen, millä sain sohvasta hohtavan valkoisen ja puhdistustyö oli paljon vähemmän vaivalloisempi. Teen niksistäni ehdottomasti myöhemmin postauksen, koska en ole varmasti ainut valkoisen nahkasohvan omistaja, joka haluaa pitää sohvansa valkoisena.

Shoppailuni ja tuliaiset itselleni matkalta. Löysin edullisesti kaikkea kivaa. Yhden villikortinkin ostin. Nimittäin bomber takin. En ole ikinä tykännyt bomber takeista. Kuvissa jonkun toisen päällä ne saattavat näyttää hyviltä, mutta itse en ole ikinä edes sovittanut sellaista aikaisemmin päälle. Kunnes nyt. Kävimme pyörähtämässä ennen kotiin paluuta vaateliikkeessä, missä näin bomber takin roikkumassa alerekissä. Lähdin jo liikkeestä pois ja viiden minuutin päästä oli pakko palata liikkeeseen sovittamaan bomber takkia ja se näytti kivalta. Se oli pakko kiikuttaa kassalle ja alennuksen jälkeen takille jäi hintaa 34€, joten jos takille ei tule käyttöä niin suurta katastrofia ei ole tapahtunut.
Esittelen kaikki shoppailuni omassa postauksessa ja näytän mitä kaikkea kasseista paljastuu. Voitte sitten tuomita oliko hitti vai huti ostoksia.

Pitkästä aikaa pörräsin kanssa nettikaupoissa ja menin Asoksen sivuille. Itselleni en ole ostamassa mitään, vaan kohta on Mr. Brearin synttärit ja hänelle etsin synttärilahjaa. Huvitti, että Asoksen mainos oli kuin Ritters Sportin suklaani, mitä ostin matkalta. Lempi makuni ehdottimasti jogurtti ja pähkinäsuklaa. Eilen oli ihanan rento päivä, kun tänään on tullut pyörittyä ja tehtyä vaikka mitä!

Kivaa keskiviikkoa! -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun