HOTELLI ELÄMÄÄ

Tällaiselle siivous friikille siisti ja hyvä hotelli on itse lomalta parhautta.
Ihanaa aina, kun tulee päivän tai illan riennoista takas niin putipuhdas huone ja kauniisti pedattu sänky odottavat.
Muutaman päivän hotellissa oleilu on ihanaa vaihtelua oman arjen tiski kasalta ja roskien viemiseltä. Mikään ei silti voita kotia. En ymmärrä, miten jotkut voivat asua hotellissa ihan ympäri vuoden. Toki tämä on harvinaisempaa Suomessa, mutta silti. Oli hotelli sitten, vaikka viiden tähden hotelli. Hotelli on aina minulle vain hotelli. Kotia osaa aina arvostaa enemmän, kuin sieltä on pois, vaikka edes muutaman päivän. Kannattaa muuten aina siivota ennen, kuin lähtee reissuun niin palaaminen on entistä mielekkäämpää.

Minä en ole paljoa matkustellut. Tai mikä on edes paljon? Yleensä on ollut yksi Etelän reissu per vuosi plus Ruotsi ja Viro, jossa tulee käytyä vähintääkin kerran vuodessa. Mikä on kyllä ollut itselle ihan sopiva määrä. 🙂 Olisin varmasti matkustellut enemmänkin, mutta ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että halusin säästää rahaa asuntoon niin rahat laitoin mieluummin säästöön kuin matkailuun. Reissuihin saa laitettua aika paljon rahaa ja varsinkin reissulla sitä rahaa vasta kuluukin. Pienellä budjetilla matkustaminen on minulle ihan ok. Ehkä jopa parempi ilmaisu olisi, järkevä budjetti. Itse minua ei viehätä matkustamisessa shoppailu. Enemmänkin paikan näkeminen ja kokemukset. Olen oppinut suunnittelemaan reissuni ajoissa niin, että lennot ja hotellit on saanut edullisesti jopa halvalla. Kesällä olimme yli viikon tyttöjen kanssa Kreikassa ja lennot taisivat olla parin sadan euron luokkaa ja reilun viikon hotellit eivät edes kustantaneet sitä. Koko reissu tuli siis todella edulliseksi. Varasimme lennot ja hotellit joskus tammikuussa ja lähdimme reissuun kesäkuussa.

Nyt kun on asunto hankittu haluan matkustella enemmän. Haluan nähdä erilaisia paikkoja ja nähdä erilaisia kulttuureja. Ensiksi haluan tutustua erilaisiin Euroopan kaupunkeihin ja sitten myöhemmin olisi kiva päästä käymään jenkkilässä. Nyt jos koulun ovet avautuvat jää jenkkilä kyllä muutaman vuoden päähän, mutta se on sen arvoista.

Tätä reissua, hotellia tai kohdetta en ollut itse valinnut ja se oli minulle kokonaan täysi yllätys. Mr. Brear vain pyysi minua ottamaan vapaaksi töistä muutaman päivän eikä kertonut muuta. Matkakohteemme Milano oli minulle unelmien täyttymys.
Tiedättekö kun on sellaisia paikkoja, jotka vaan tuntuvat omilta ja niihin voisi muuttaa samantien. Tämä oli sellainen paikka minulle.
Toinen unelmien täyttymys oli hotelli, jossa asuimme. Hotelli oli todella keskeisellä paikalla pienen matkan päästä Duomon kirkosta. Hotelli oli neljän tähden hotelli ja en muistaakseni ole ikinä ollut yhtä hienossa hotellissa. Hotelli oli mieleeni niin ulkonäöltään, sijainniltaan kuin palvelultaan. Teen ehdottomasti hotellistamme oman postauksen. Nappi hotelli valinta Mr. Brearilta! En olisi voinut olla onnellisempi.

Oli ihanaa vajota suureen hotellin sänkyyn, kun illalla saavuimme Milanoon. Olo oli kyllä niin lomalla. Ehdottomasti näin ihanan hotelli kokemuksen jälkeen aion itse jatkossa panostaa tulevien matkakohteideni hotelleihin. Aikaisemmin minulle hotellilla ei ole ollut niin väliä, ei ole kyllä vieläkään. Matka on aina matka ja loma on aina minulle loma.
Mr. Brear esitti minulle asian näin, kun olin ihan pyörryksissä ja onnesta soikeana hotellista ”Jos kerran lähtee matkalle niin silloin voi panostaa siihen.” Olen nyt samaa mieltä, mutta olisin erimieltä, jos asuntosäästö olisi alla. 😀

En voi kiistää, kuinka ihanaa oli riehua suuressa hotellin sängyssä ja mennä nukkumaan pedattuun sänkyyn. Kuinka suloista oli, että huone oli jokapäivä hyvin siivottu, purkit aseteltu kauniisti riviin ja suloiset keksit aseteltu sängyn päälle. Luksusta, ihanaa. Olo oli niin lomalla.
Pientä kurkkausta millainen huoneemme oli, mutta teen siitä vielä oman postauksen ja hotellista myös.

Kuinka mukavat aamutossut ovatkaan. Pitää ehdottomasti ostaa näin Joulun alla, jotkut överi pörröiset kotitossut!

 

Tänään on aamupäivä mennyt kahvilla vanhan lukiokaverin kanssa ja kaupassa käyden.
Kävin kaupassa ja ostin ainekset keittoon, josta toivottavasti tulee hyvää. Söin Milanossa elämäni parasta kasviskeittoa ja yritän jäljitellä sitä keittoa. Jos keitto onnistuu laitan ehdottomasti reseptiä tulemaan. Keitot ovat talven ja pimeiden iltojen pelastajia.
Eksyin myös samalla hieman shoppailemaan, kun etsin pienelle kummipojalleni lahjaa. Hän on syntynyt maailmaan jo neljä viikkoa sitten. Reipas pikku poika tuli maailmaan omalla aikataululla ja hengaili hetken keskuskaapissa. Nyt hänet on saanut kotiin, sillä aikaa, kun olin Kurikassa. En malta odottaa, kun saan hänet ensi kertaa syliini. Ostin hänelle suloisen pienen pupujussi pehmolelun ja valkoisen pörröisen nalle lakin. Hän saa tottua pupujussi juttuihin, sillä hänestä tulee minun pupujussi nro1.
En tiedä mikä magneetti minua veti Bikbokkiin ja löysin sieltä pari kivaa juttua. En ikinä osta mitään hetken mielijohteesta, mutta nyt mukaani lähti jopa kolme vaatetta. Farkut, neule ja pitkähihainen paita.
Kohta alan laittaa keittoa itselleni ja Mr. Brearille lasagnea. Karhut eivät elä keitolla ja varsinkin, jos niissä on karhuille kuolettavaa sipulia. Kyllä meillä on kotona sipuli ongelma. Hän ei syö sipulia, mutta hei enemmän keittoa minulle. 😀

Kivaa päivää ja onpa ihana olla kotona ! – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun