HOW IS MR. BREAR?

 
 
 
 
– Hän on maailman hauskin tyyppi, joka saa minut aina nauramaan ja hyvälle tuulelle
 
-Temperamenttinen ja suorasanainen
 
-Suojeleva ja lämmin
 
-Hyvin nälkäinen, jolla on pohjaton vatsa
 
-Riehakas ja hulivili
 
-Kiltti ja kultainen  
 
 
 
 
 
 
 
 
Muutimme alkuvuodesta Mr. Bear :n kanssa yhteen.
 Asumme Espoossa yksiössäni. Mr. Bear muutti virallisesti luokseni paria kuukautta myöhemmin, kun olin itse muuttanut. Muuttaminen yhteen oli järkevä ratkaisu, koska ei tarvinnut enää suhata kahden kodin väliä. Vaikka kotimme on pieni niin oikeilla sisustus ratkaisuilla olemme mahtuneet tänne hyvin. Tottakai suurempi koti oli ideaali, mutta tämän hetken tilanteeseen se toimii juuri hyvin. Asunnossa on onneksi hyvin järkevä pohja ja olemme mahtuneet tänne hyvin. Kumpikaan meistä ei välitä hirveästi tavaran paljoudesta, joten olemme saaneet tänne tavaramme mahtumaan yllättävän hyvin. Toistaiseksi, koska ostin tämän asunnon alkuvuodesta, en edes pystyisi myymään tai vuokraamaan tätä ennen, kuin tässä on asuttu kaksi vuotta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haluan kunnioittaa Mr. Bear: n yksityisyyttä, joten ainakaan näillä näkymin en halua julkaista hänestä kuvia, jossa näkyvän hänen kasvonsa. En halunnut piilottaa Mr. Brearia kokonaan blogilta, koska haluan kertoa täällä kuitenkin aika avoimesti omasta elämästäni ja tekemisistäni. Lisäksi Mr. Bear on aivan mahtava persoona ja hän, hauskuttaa minua kotona päivittäin. Aivan varmasti jotain Mr. Bear :n lausahduksistaan varmasti päätyy tänne blogiinkin. Lisäksi tulen varmasti kirjoittamaan suhde-asioista pohdintaa ja on varmasti helpompi ymmärtää ajatusmaailmaani.

 
Blogini on vasta alkutekijöissä, kunhan vain harrastuksen omaisesti tänne kirjoittelen. En tosiaankaan tiedä viekö tämä minua minnekään, mutta haluan pitää sen avoinna. Olen aina sitä mieltä, että uusiin mahdollisuuksiin pitää tarttua. En halua Mr Bear :n joutuvan minkäänlaiseen blogista johtuvaan pyöritykseen ja varsinkaan kokevan sen negatiivisia puolia. En halua, että hänellä on sellainen olo, että häntä tuijotellaan kadulla, hän on jo muutenkin tarpeeksi vainoharhainen. 
 

Hmm tuijottaako joku minua?

 
On kuitenkin kyse minun kirjoittamassa tekstistä, jonka takana minä seison. Olen luonteeltani temperamenttinen ja toivon, etten paina ”Julkaise” nappia mistään typerästä.  Haluan, että tämä blogi on positiivinen paikka eikä mikään purnauskulma. Kaikki varmaan tietävät ihmistyypin, joilla on aina jotain valitettavaa, en tosiaankaan halua olla sellainen. 
Ja tietysti lukijoiden palaute on eri asia ja toivonkin saavani palautetta ja vastailen mielelläni kysymyksiinne.  🙂

 

Tutustuimme alun perin Tinderin kautta. Mr. Bear laitteli minulle viestiä ja kertoi harrastuksistaan ja päädyimme puhumaan sukujuuristamme. Kävi ilmi, että Mr. Bear on syntynyt ja asunut osan lapsuudestaan samassa pikku Etelä-Pohjanmaan kylä pahasessa, kuin mistä minunkin sukujuureni tulevat. Hassua ja hyvin pelottaa, kuinka pieni maailma, öhöm Kurikka on.. 
Meidän perhetuttumme asuvat myös pelottavan, oikeastaan kiven heiton päässä toisistaan. Esimerkiksi Mr. Bear :n serkun äiti ja minun mummani hyvä ystävä (ja minulle todella tärkeä sukulainen) ovat hyviä ystäviä jo vuosien takaa. Silti emme ole ikinä aikaisemmin nähneet Kurikassa. En usko kohtaloon, mutta tämä kyllä on aivan erityinen sattuma!

 

 
 

Sukuloimiset takana 😀

 
 
On muuten erittäin kätevää, että kummankin sukulaiset asuvat samalla paikkakunnalla. Sukuloimiset voi keskittää samalle ajankohdalle ja sitten vain kahvipöydästä toiseen. On myös valmiiksi paljon puhuttavaa, kun tuntee saman paikan paikat ja ihmiset. Miinus puoli tälläisissä keskitetyissä kyläreissuissa on, että joudut kertomaan samat asiat monta kertaa. Ja olemme olleetkin aivan uupuneita näiden reissujen jälkeen, mikä on järjetöntä. Olemmehan olleet monta päivää muiden nurkissa pyörimissä, mitään ei ole tarvinut tehdä eikä edes ruokaa laittaa.
 
 
 
Tässä olisi nyt Mr. Bear hieman esiteltynä. Tämä hänen salanimensä, on muuten hänen oma keksimänsä, joten annetaan hänen pysyä mystisenä hahmona täällä. 😀

 

Kaikki nämä yli söpöt karhusten kuvat on muuten Instagramista Bears.for.you instagramin tilin takana. Jos kaipaat lisää söpöjä seuraamisen kohteita niin suosittelen lämpimästi.
 
 
 
 
     
   
 
   

Vastaa

Siirry sivun alkuun