HUONE CAVOURISTA

 

Tässä tulisi kuva täytteinen postaus hotellihuoneestamme. Yövyimme Milanossa Hotel Cavourista ja tein hotellista erikseen postauksen, jonka voit lukea tästä.
Minulla hotelli huoneemme oli unelmien täyttymys. Kuvat ovat harmittavan pimeitä, koska otin ne, kun saavuimme myöhään illalla Milanoon. Päivällä aina meillä oli aina sänky petaamatta ja lähdimme kaupungilla, kun olisi saanut valoisempia kuvia. Ei anneta kuvien pimeyden haitata, sillä ainakin hauskat värivalo yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

Katon hauska värivalo. Tätäkin väriä pystyi säätämään mieleiseksi, vaikka pinkiksi. 😀

 

Siivojien jättämät pienet keksipaketit sängylle

 
 
 
 
 

Seuraavaan asuntoon tai putkiremontin jälkeen olisi tällainen vessanpönttö aivan unelma. Siro ja pieni.

Kaikki oli ihanan modernia, tästä vaihdettiin suihkun valon väriä. Hyvin tarpeellista…

Sadevesi suihku. Tällainen olisi myös ihan unelma johonkin tulevaisuuden kotiin. Me likey.

Koska, lapsellisuus ja ilo. 😀

 

Peili selfie. must have

Vessa oli aivan mieletön. Olisin kelpuuttanut sen sellaisenaan heti kotiin.
Erityisesti valolla toimiva suurentava peili oli niin kätevä, kun meikkasi. Omassa kylpyhuoneessani on kelmeät valot ja tämä kyllä herätti minut, että jotain pientä muutosta sinne on valoihin tehtävä. Lisäksi oman kylpyhuoneen päällä on sellainen ikään kuin ikkuna aukko, missä on vaneeri levy. Tämä on ollut pitkäaikaisprojekti tilata siihen lasi vaneerin tilalle. Se toisi lisää valoa vessaan ja olisi paljon paremman näköinen. Otan tämän nyt marraskuun projektiksi, koska Mr. Brear osaa sen kyllä helposti asentaa.

Marmori on aina ollut suuri heikkouteni ja ihanat kivi pinnat olivat silmilleni nannaa.
Ehdoton plussa oli, että kylpyhuoneesta löytyi pienistä pakkauksista suihkulakkeja, topsi puikkoja, kynsiviiloja, meikinpoistoainetta, vartalorasvaa ja tottakai shampoota ja hoitoainetta.
Suihku oli huvittava, kun se vaihtoi väriä, mutta kummasti tälläistä turhaketta tuli aina käytettyä suihkussa käytyäni. Vihreä valo, oli ehdottomasti optimaalisin suihkuvalo.
Sängyn yläpuolella katossa oli myös väriä vaihtava valo yksityiskohta, joka oli lähinnä hauska. Sellaista en ottaisi kotiini ikinä, mutta kyllä me silläkin leikimme.
Oli hauska juoda muutama juoma huoneessa, kuunnella läppäriltä musaa ja pitää värivaloja päällä. Meillä oli ihan omat bileet. 😀

 
 
 
 

Vastaa

Siirry sivun alkuun