KIRPPISLÖYTÖ THROW BACK JA VÄLIPALA VINKKI

 
 
 
 
Lunastan lupaukseni toisesta kirppis löydöstä minkä lupasin esitellä.
Tämä löytö on tehty jo kolme vuotta sitten Kurikan kirpputorilta. Silmiini osui viisi sinistä käsin maalattua posliinilautasta. En olisi tiennyt, että ne on edes käsin tehty, mutta lautasista ei löydy mitään tekijäleimaa (harmi vain), mutta Mummani tiesi Kurikassa asuvan tyypin, joka maalaa posliinia ja, jonka tekemät nämä suurella todennäköisyydellä ovat. 
 
Nämä lautaset ovat olleet oikea aarteeni tähän asti. Ne ovat olleen jokaisessa kodissani, vain kaapin suojissa. Päätin jo silloin, että säästän nämä ihka omaa asuntoa varten ja, nyt ne ovatkin olleet ahkerassa käytössä. Hauskaa, että siniset astiastot ovat tulleet muotiin, sillä nämä ovat saaneet paljon huomiota ja ihastelua osakseen. En muista tarkalleen mitä näistä olen maksanut, mutta varmaan 4-5 euron luokkaa. 
 
Käytän näitä ihan arjessa voileipä lautasina. Tavarat on loppupeleissä tehty käyttöön ja en voi edes pelätä miehen rikkovan vahingossa lautasia, kun olen itse meistä se täystuho.. Lautaset ovat ihana väri pilke ja olen ihan hullaantunut niihin. Pidän lautasten kuvioinnista, se tuo itselleni mieleen avaruuden. Kaikki lautaset ovat hieman erinäköisiä keskenään, se tuo niihin lisää särmää.
Kuvat vääristävät niiden oikeaa väriä, se ei ole noin tumman liila. Enemmänkin syvän tumman sininen, joka taittaa valossa tumman violettiin.
 
 

Vasemman puoleinen on mielestäni kauniimpi

Kolahtaako yhtään kummat avaruus lautaseni? Ja lopuksi jaan oman päivän jääkaapin jämät välipalani. Ei mikään terveellisin valinta, mutta tajuttoman hyvää ja helppoa.

Tarvitset:

-Patonkia, ranskanleipää, yms muuta vaaleaa leipää
-Tuorejuustoa, itseltä löytyi Creme Bonjour ruohosipuli
-Meetvurstia
-Salaattia, rucolaa

Paloittele leipä, levitä reilusti tuorejuustoa, lisää meetvursti siivut ja päälle salaatti. Ripottele päälle pippuria ja suolaa. Ihana suolaisen meetvurstin ja makean tuorejuuston yhdistelmä.

Ihanaa päivää!   – S

 

Vastaa

Siirry sivun alkuun