MILANON ASU

 
 
 

Tässä olisi Milanon asukuvat. Olisin voinut kulkea kameran kanssa siellä, vaikka koko päivän. Siellä oli vaikka, mitä ihania paikkoja, jossa olisi voinut kuvata asukuvia. Mr. Brearin kanssa oltiin kuitenkin viettämässä laatuaikaa niin kuvailut jäivät vähemmälle. Mr. Brear ei ole ikinä suoraan myöntänyt vihaavansa asukuvien ottamista…. mutta ehkä se on vähän samoilla tunteilla, kun minulla on hänen pyykkiensä pesu. Ei mieli puuhaa, mutta mitä sitä ei toisen eteensä tekisi.
Nämä kuvat on napattu pikaisesti jonkun sivukuvan varrelta, sillä olimme juuri menossa syömään. Päällä muuten luotto harmaa neuleeni ja lempi mustat housuni. Onneksi olin pakannut mukaani balleriinat, koska siellä niillä tarkeni ihan hyvin.
Haluan jatkossa ehdottomasti lisää asukuvia. Pidän olla kameran takana, mutta nyt syksyllä on ollut hankala järjestää aikaa, jonkun kanssa joka kuvat voi napata ja siihen aikaan, kun on vielä valoa.
Nyt kun työvuorotkin ovat pääasiassa iltaa niin varmasti tulee napsittua kotona kuvia peilin kautta.
Onneksi muuten kotoani löytyy kahdet peilipintaiset liuku ovet ja suuri peili vielä olohuoneesta. Ja eihän ne peilikuvat ole yhtään sama juttu, kun toisen ottamat kuvat, mutta näillä mennään nyt. Yritän käyttää kaikki otolliset asukuva tilaisuudet hyödykseni. 😉
Pitemmittä puheitta Rooman asua. Tuttua ja turvallista ja oikein itseäkin ärsyttää, että tässä on melkein samat vaatteet, kun syksyn asukuvissa. Tämä on kyllä loistava merkki siitä, että hyvälaatuiset ja turvalliset ikisuosikit toimivat aina.

 
 
 

Vastaa

Siirry sivun alkuun