NO MOI

 
 
 
 
 
 
 

Uudet käsinkudotut lapaset

Hei täällä kirjottelee hyvin väsynyt bloggari. Saavuin kotiin tosiaan kymmen aikaan ja 6.5 tuntia bussissa teki kyllä tehtävänsä. Taisin olla reilun tunnin hereillä kotona, sen tunnin makasin sängyssä miehen kainalossa. Tänään nukuin pitkään, imuroin ja purin laukun matkalta. Nyt pitäisi alkaa pakata uusi laukku matkalle. 
En vieläkään tiedä minne ollaan menossa. Juuri laitoin miehelle viestiä, että monelta me lähdetään, mutta siihenkään ei oo tullu vastausta. Pitäis ehtiä mennä vielä käymään postissa, pakata ja ehkä tehdä jotain ruokaa. Nämä kuvat otin Kurikassa, siltä yhdeltä päivältä, kun aurinko paistoi. Ehdin juuri kuvamaan, kun aurinko laski pois.
Oli ihana herätä kotoa, kun aurinko paistoi ja oli niin valoisaa. Yksi ”kurikka” kuvapostaus on tulossa, mutta sitten vaihdetaan aiheet kokonaan muihin. Karistellaan maalaiselämä pois! Ja vitsi oli kyllä niin ihana saapua eilen Helsinkiin. Kaikki ne nyrpeät ja kiireiset naamat Kampissa, ja tuli vaan fiilis ah mä oon kotona. Kyllä se vaan niin on, että kaikesta huolimatta oon kaupunkilaistyttö!
 
Tosiaan ei tietoa monelta lähtö ja tulin juuri suihkusta. Alan kuivata tukkaa, kipittää postiin ja pakkailemaan. En tiedä otanko läppäriä reissuun ja miten pystyn blogia päivittelemään. Aion vaan nauttia viikonlopusta Mr. Brearin kanssa ja paikasta, mikä ikinä nyt onkin. 😀
 
Ihanaa viikonloppua kaikille! -S
 

Päivän asu: 2 villatakkia ja 2 neuletta päällekkäin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia artikkeliin “NO MOI

  1. No moi! Pystyn samaistumaan sun blogin kirjotuksiin tosi hyvin, siksi oli pakko myös jättää kommentti. Vaikutat niin aidolta ihmiseltä ja maanläheiseltä. Kirjoitat avoimesti ja itsevarmasti. Tykkään siitä!! Ihan huippua kun oot ollut mummasi apuna. Vielä huipumpaa on se, että sun mies on järkännyt jotain ihanaa yllätykseksi sulle (pisteet siis mr. Bearille!). Toivottavasti saatte viettää ihanan viikonlopun yhdessä! <3 🙂

  2. Voi ei, tuli niin hyvä mieli sinun kommentista, kiitos. <3
    Tästä kommentista minulle tuli erityisen hyvä mieli juuri sentakia, kun oikeastaan mietin, että kiinnostaakohan ketään lukea viikosta 83-vuotiaan kanssa. Haluan kuitenkin kirjoittaa minulle tärkeistä asioista, tapahtumista ja oikeasti elämästäni.
    Mr. Brear veti kyllä pisteet kotiin ja olen vieläkin ihan häkeltynyt koko yllätyksestä. Viikonlopusta tulee varmasti ikimuistoinen. Toivon sinulle myös ihanaa viikonloppua ja sait kyllä minut entistäkin häkeltyneemmäksi ja iloiseksi! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun