RANDOM PICTURES

Random kuvia puhelimestani.
Ensimmäisenä vielä pakko ihastella tätä omaa Dove rusketusta. Harmi vain kuin laiska luonteeni ei anna periksi sille, että jaksaisin ylläpitää tulosta. Lupasin itselleni, että ainakin käytän purkin loppuun, mutta enpä ole jaksanut lisätä voidetta sitten viime perjantain jälkeen. 😀
Kannattaa lukea tuote-arvosteluni, Doven derma spa summer revived päivettävästä voiteesta, jos mieli tekee edullista päivetystä.

Musiikkia on tullut kuuntelua läppäriltä paljon enemmän. En paljonkaan kuuntele musiikkia kotona. Lenkillä, salilla ja työmatkoilla musiikki on ihan ehdoton juttu. Nyt on vain jostain syystä tullut Youtubea kuunneltua useampana koti iltana putkeen. Samlightin – Forever on ollut vahvasti soittolistalla. Tämä kyllä niin liittyy syksy fiilistelyyn, ihana olla kotona kynttilät palaen, laittaa musaa tulemaan ja fiilistellä kotona.
Toinen fiilistelyn aiheeni on ollut Stockkalta hankkimani huonetuoksu. Aivan täydellinen tuoksu. Ihanan raikas ja kevyt tuoksu. Ja välillä tummista tuoksutikuista lähtee ikävästi väriä, mikä värjää itse tuoksun ruman väriseksi. En muista tuoksun merkin nimeä, mutta nimi on Paris chic. Peittoaa käyttämäni Millefiorin tuoksut mennen tullen. Tuoksut niissä olivat hyviä, mutta niissä usein tuoksu neste alkoi tummentumaan kauniista suht kirkkaasta väristä sameampaan. Ja jos tuoksua lisäsi diffuuseriin niin uusi ja vanha neste eivät sekoittuneet hyvin keskenään, vaan tuoksujen öljyt erottuivat ikävästi keskenään.

Lakkasin kynnet viikonloppuna iän kaikkisen vanhalla Lorealin glitter lakalla. Kynnet olivat kovan työn takana, kun glitter lakka oli jo ehtinyt vähän purkissa kuivahtaa ja lakkaa sai kaapia siveltimellä purkista. Hilelakoista sen verran, että ne monesti näyttävät niin kauniilta purkissa, mutta levitettynä hileet jäävät vain purkkia koristamaan. Tämäkin lakka oli juuri tuon tyyppinen lakka, mutta nyt, kun se oli ehtinyt vähän kuivahtaa oli lakka ihanan glitteristä ja hilettä tuli kunnolla. Lakkasin kynnet
perjantai iltana ja lakka ei ole lähtenyt lohkeilemaan kynsistä vielä yhtään.
Päästäänkiin toiseen hilelakkojen tuomiin iloihin, nimittäin poistamiseen… Ja se onkin, sitten paljon haastellisempaa kuin tavallisen kynsilakan poisto. Kaverini joskus opetti minua käyttämään folio apuna kynsilakan poistossa ja se onkin ainoa hyvä konsti, ettei hermot mene.
Yksinkertaisuudessaan revi pumpulista paloja ja kostuta ne kunnolla kynsilakan poistoaineella. Laita pumpulipalat kynsilakan päälle, kääräise folioon ja anna vaikuttaa noin 5 minuuttia. Repäise koko komeus irti ja kynsilakka on jäänyt folioon kiinni. Oikeasti kätevää, voin suositella!

Nellyn paketti. Oli pakko tilata uudet kengät talvitakin kaveriksi. Nellyllä on vielä hyvät alet käynnissä, joten kannattaa käydä vielä kurkkimassa niitä. Esittelen kengät myöhemmin!
En enää hirveästi tilaa nettikaupoista vaatteita tai jos tilaan niin useinmiten kauppa on Nelly. Toimitus on nopeaa ja palvelu on pelannut tosi hyvin. Ja tämä ei ole maksettu mainos. 😀
Joskus tilasin Bootzilta paidan, joka oli liian iso. Palautus oli aika vaivalloinen prosessi ja minulla kesti yli puolitoista kuukautta saada rahat takaisin. En ole sen jälkeen tilannut sieltä yhtään mitään ja, vaikka joskus on jotain kivaa tullut Bootz :lla vastaan niin palautusepisodi kummittelee vielä mielessäni.

Tulipas vähän purnausta tekstin sekaan tai ei, en puhu purnauksesta. Minusta ei ole huono asia olla kriittinen kuluttaja. Se tämän päivän somessa on hyvä asia, että voi jakaa omia kokemuksiaan eteneepäin. Ja varmasti Bootz nettikauppana on varsin toimiva, koska on niin suurikin, mutta näin vain minulla kävi sieltä tilatessani. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun