UUDET SAAPPAAT

Uuden talvitakin myötä oli ”pakko” tilata uudet talvikengät. Niin paljon kuin haluaisinkin kävellä piikkikoroissa ympäri vuoden niin en vaan kyllä jaksa ja en halua liukastella ulkona jäässä ja loskassa. Olen sitä tyyppiä joka kirjaimellisesti aina hiihtää joka paikkaan. Kävelen mieluummin nopeasti töihin ja relaan siellä ennen töiden alkua, kuin että rauhassa köpöttelen työmaalle. Takki on suuri ja muhkea niin halusin kengistä mahdollisimman sirot ja korkoa, joka tuo jalkoihin pituutta, etten aivan näytä rusettimarsulta.

Spottasin nämä kengät Nellyn alesta ja Nelly :ssa sattui olemaan vielä lisä ale kaikista aletuotteista ja kengille jäi enää hintaa vain 27€. Kengät eivät ole lämmimästä päästä ja ne ovat valmistettu teko mokkanahasta. Yleensä en suosi tekonahkaa, mutta aito mokkanahka on itselleni aivan liian arka materiaali kenkiin. Olen omistanut joskus vaalean harmaat mokkanahka nilkkurit ja niiden ylläpitäminen hyvänä oli oikea oma haasteensa. Takki postauksen stiletti korkoiset ylipolven saappaat on myös tilattu Nellyltä. Olen ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. Postaukseen pääset tästä.

Ylipolven saappaat ovat itsellä joku ikuisuus trendi ja niissä olo tuntuu aina mukavalta ja naiselliselta. En edes muista milloin hankin ensimmäisen parini saappaita ja silloin ne olivat aika uusi juttu ja niitä ei myyty monessakaan paikassa. Voi, että
 ne kengät kulutettiin rakkaudella pohjia myöten puhki. 😀

 

Ja lopuksi vielä loppu kevennys niinkuin maikkarin uutisissa (ovat muuten aivan hirveitä ja tämän takia Ylen puoli yhdeksän uutisia ei voita mikään.) En tiedä mikä oireyhtymä minulla on tai niinkuin äiti sanoisi, ”Ei ole kaikki muumit laaksossa”, että minulle tuli tälläinen edes mieleen ja saati, että julkaisen tämän… Omasta mielestäni takin ja kenkien kanssa minulle muodostui sama vartalotyyppi kuin Haisulille. Suuri pörröinen ylä osa ja tikku jalka alaosa. Olen silti varma, että tämä Haisuli lookki on tämän talven vakio asuni. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun