VIIME PÄIVINÄ

Syönyt mitä ihanimpia aamu- ja iltapaloja. Smoothieta ja tuorepuuroa on kulunut enemmän, kuin varmaan laissa sallitaan. Olen ostanut tuoreita marjoja niiden päälle, vaikka makeissa marjoissa onkin varsin suolaiset hinnat näin talvisin.

Tehnyt paluun salille ja innostunut treenaamaan myös kotona. Ihanaa vähän keventää oloa ja kroppaa. Mitään sen suurempia tavoitteita ole, kuin muutama kilo pois.

Hamunnut kaupasta pehmeitä neuleita ja perus trikoopaitoja. Beigen sävyt ovat siintäneet silmissäni.

Löytänyt nahan uudestaan. Fiilistellyt uutta nahkahametta ja ikävöinyt vanhoja nahkahousuja, jotka kaipaavat ompelijaa.

Nauttinut töissä olosta. Vaikka loma teki hyvää niin on ollut kiva palata arkeen.

Nauttinut kotona olosta ja pikku hiljaa miettinyt joulun merkkien laittamista myös kotiin. Ei paljoa, vain vähän.. Isin ostama vanha pieni tekokuusi ja paperinen joulutähti ikkunaan.

Aloittanut uuden kirjan lukemisen. Viime kerrasta oikean kirjan parissa oli kulunut aivan liian pitkä aika. Aloin lukemaan Nälkäpeli kirjasarjan ensimmäistä osaa. Nälkäpeli elokuvat ovat minusta olleet ihan ok. Nälkäpeli kirja kyllä vie voiton elokuvasta.

Tehnyt herkullisia keittoja. Tuoreet yrtit piristävät keittoa, kuin keittoa. Klassinen lohikeittokin sai uusia ulottuvuuksia tuoreen persiljan ja lipstikan avulla.

Jännittänyt kouluun pääsyä. Onneksi huomenna tämä piina loppuu.

Odottanut itsenäisyyspäivää. Itsenäisyyspäivään liittyy perheessämme pitkät perinteet. Silloin koko perhe kokoontuu leipomaan piparkakkuja ja kokoamaan piparitaloa. Linnanjuhlia katsotaan yhdessä ja tottakai pukuja arvostellaan. Itsenäisyyspäivä on kuin joulusta maistiainen.

Nähnyt ystäviä ja odottanut erään pienen herran näkemistä. Hän on minun pieni 5 viikkoinen kummipoika ja on suuri kunnia olla yksi hänen kummitädeistään. <3

4 kommenttia artikkeliin “VIIME PÄIVINÄ

  1. "…kuin muutama kilo pois". Ah, nuo joka naisen viimeiset sanat 😀 Tuntuu, että niin moni on aina siinä tilanteessa että haluaisi muutaman kilon pois. Olisiko sulla vinkkejä näiden muutaman kilon karistamiseen? 🙂 Treeni- tai ruokavaliopostauksia?

  2. Älä muuta sano! 😀 Ehdottomasti voin jakaa omat vinkkini kilojen karistamiseen. Kiitos hyvistä postausaiheista! Itseltä on viimeisen kuukauden aikana lähtenyt reilut 2kg ja vielä 2-4kg olisi tarkoitus vetäistä pois.
    Toivottavasti nämä kilot eivät tule joululahjana itselle takaisin. ;D

  3. Eikös juuri joulua varten ole hyvä laihduttaa että jouluna voi syödä hyvillä mielin? ;D Uuden vuoden lupauksena sitten karistaa taas joululahjakilot pois 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun