VIIME VIIKON PARHAAT HETKET

Viime viikolla tapahtui vaikka mitä. Ja oikeastaan oli tosi ihana viikko, vaikka sainkin kuulla huonoja uutisia, etten tullut valituksia kouluun mihin olin hakenut. Halusin tulla jakamaan kaikki viime viikon ihanat hetken teidän kanssa. Ehkä tästäkin viikosta tulee ihan yhtä mahtava. Ainakin nyt tätä kirjoittaessani näen auringon paistavan ulkona pilvien välistä. Aika lupaava alku siis. Viime viikko oli kuitenkin pimeääkin pimeämpi, vaikka se olikin ihan mahtava!
Tässä tulevat viime viikon parhaat hetkeni. 🙂

 

Random kahvittelua ja pyörimistä Stadissa parhaan kaverin kanssa.
Huvitti, kun molemmat ollaan oikeita kalenteri hirmuja ja, kun sovittiin yhteisistä viikonloppu suunnitelmista niin kummatkin leväyttivät kalenterit auki pöydille. Vitsi, kuinka olikaan ihana vain pyöriä Punavuoren liikkeissä ilman sen suurempaa päämäärää tai kiirettä ja vain eksyä lounaalle ihan uuteen paikkaan. Ja loistopaikkaan eksyimmekin. Löysimme aivan ihanan kahvilan, jossa hintalaatusuhde oli enemmänkin kuin kohdillaan. Lounas oli maultaan erinomainen ja suuri.
Teen tästä kahvilahelmestä oman postauksen myöhemmin. Nyt on sen verran ihanasta paikasta kyse, että pakko hehkuttaa tätä.

Viikon rakkauden täyteisin hetki oli kummipoikani näkeminen.
En tosiaankaan ole vauva ihminen. Enemmän katson kaupungilla ihmisten koiria, kuin vauvoja. Mutta hän, hän on täydellinen. Hän on minun ensimmäinen kummilapseni ja en malta odottaa seurata hänen kasvuaan ja olla osa hänen elämäänsä.
Ja kerrankin saa tilaisuuden ostella lasten vaatteita, jotka ovat välillä paljon hienompia kuin aikuisten. Esimerkiksi miksei aikuisille myydä farkkuja, jossa on kissan päät polvien kohdalla? Jossain vaatekaupassa tälläiset bongasinkin ihan aikuisille, mutta ne myytiin heti loppuun. Nyyh.

 

80-luvun hittejä, kyllä oh yes. Kummipoikani isä rakastaa romanimusiikkia ja 70- ja 80 luvun hittejä. Niitähän sitten kuunneltiin. Nämä musiikkivideot ovat kyllä ihan parhaita ja vitsi me naurettiin näille. Tapasin kummipoikani isän ensimäistä kertaa ja hän on syntyperältään turkkilainen. Hän mursi kyllä kaikki ennakkoluulot, joita minullakin on ollut turkkilaisia miehiä kohtaan! Hän oli niin hauska, avoin, ystävällinen, lämmin ja mikä parasta hän tekee ystäväni niin onnelliseksi. En ole ikinä nähnyt häntä yhtä onnellisena.

Suorastaan leijuin tapamaan toista parasta ystävääni dinnerille.
Viikon ihana hetki sekin, josta valitettavasti minulla ei ole kuvia. Syy selittyy sillä, että kummipoikani isä kokkasi meille ruokaa sillä aikaa, kun me vaihdoimme kuulumisia äidin kanssa kuulumisia. Ja hyvää ja terveellistä ruokaa kokkasikin. Niin hyvää, että päivälliseni vaihtui vihreään teehen ja hunajaan. 😀

Viikonlopun hyviä hetkiä oli myös tyttöjen ilta, joka oli niin raikalas, ettei illan kuva antia voi vaan julkaista. Aloittelimme iltaa meillä ja jatkoimme siitä Stadiin baariin, jossa toinen hyvä ystäväni oli kaveriporukalla iltaa viettämässä. Ja huikea ilta meillä olikin, joka päättyi pehmeään aamuun meillä paahtoleivän, vanukkaiden ja sinkkuelämää leffan siivittämänä suoraan sängystä käsin.

 

Lauantain päivän paras, kotipizzasta dagen efter ruokaa ja sängyssä syöminen sai jatkua. Itse en ole suuri pizzan ystävä ja sain ceasar salaatin. Tämä on kyllä hupsuin ceasar salaatti minkä olen syönyt, koska juusto on selvää pizzajuustoraastetta. No dagen efter ruokana tämä kelpasi paremmin, kuin hyvin. Vietimme Mr. Brearin kanssa koko päivän sohvalla leffoja katsellen ja perjantaista toipuen.
Meilläkin välillä työt menevät todella päällekkäin niin tällainen kokopäiväinen laiskottelu toisen kanssa on luksusta.

Tosi miehetkin lämpenee kunnon mansikkakermakakulle!

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä vietimme Mr. Brearin synttäreitä vielä sunnuntainakin. Kävimme hänen äidillään syömässä ja kakkukahveilla. Oli tosi hyvää kakkua ja en edes muista milloin viimeksi olisin syönyt täytekakkua. Varmaan omissa ylioppilasjuhlissani.
Tykkään tästä tilannekuvasta niin paljon. Kaunis ja jokseenkin naisellinen kermakakku, jonka takana pääkallotatuoinnit vaan vilisevät. 😀

Tällaisia hetkiä ja nyt kohti uutta viikkoa. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 🙂  -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun