JOULULAHJAVINKKI: HUULIPUNA OMALLA KAIVERRUKSELLA

 
 

Lupasin tulla kirjoittelemaan omasta joululahjavinkistäni ja tässä se nyt tulisi! 

Ostin tämän äidilleni ja uskallan kertoa sen täällä ennen Joulua, koska tiedän ettei äidilläni ole joulun aikaan aikaa lukea blogiani. 

Äitini on ollut monta vuotta vannoutunut YSL :n huulituotteiden käyttäjä niin huulipunien kuin kiiltojenkin. Meillä on koti kotona vessassa peilikaapissa lasinen purkki, mikä on täynnä YSL:n kiiltoja ja punia. Niinpä tiesin, että tälle lahjalle tulisi ainakin käyttöä ja se olisi mieluinen lahja.

Syy miksi halusin tulla tästä erikseen vinkkaamaan on, että YSL :n pisteeltä (Helsingin Stockmannilta) YSL:n henkilökunta tarjoaa erityisen palvelun huulipunan tai kiillon ostajalle. Nimittäin ostamasi huulipuna tai huulikiilto on mahdollista saada omalla kaiverruksella! 
 

Valitsin äidilleni lyhyen ja ytimekkään kaiverruksen: Äiti.
Lisäksi halusin siihen jotain ekstraa ja valitsin myös sydän symbolin. Sydän symboleitakin oli useita erilaisia, mutta myyjä suositteli tätä tupla sydäntä. Ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Haluaisin nähdä äidin ilmeen, kun hän avaa paketin Jouluna. Luulen, että nyt löysin hänelle täydellisen lahjan. 🙂

Valitsin äidille huulipunan sävyssä: 5 Beige Etrusque.
Sävynä tämä on juuri täydellinen nude puna, jota voi käyttää milloin vain.
Esimerkiksi kaverillekin uskaltaa ostaa juuri tämän sävyn huulipunasta, koska tämä nuden sävy varmasti toimii monilla. Tumman punaista huulipunaa (ilman lahjan saajan tiettyä sävy toivomusta) en uskaltaisi itse lähteä ostamaan. Punaisia sävyjä on niin paljon! Väärä punaisen sävy voi saada ihon näyttämään kalpealta tai jopa koko ilmeen halvan näköiseltä.

Lisäksi YSL :n pisteellä saat ostoksesi tyylikkääseen pakettiin! Itselläni oli niin kiire, että myyjä pakkasi minulle paketointi tarpeet pyynnöstäni mukaani ja kotona pakkasin lahjan itse.
Mielettömän hyvää palvelua. Eli jos vielä on äidiltä tai ystävältä joululahja uupuu niin kipin kapin Helsingin Stockmannin YSL:n pisteelle.

Vastaa

Siirry sivun alkuun