KOUKUSSA PUNAISEEN…

 

Ensin kaivoin punaisen villapooloni kaapin pohjalta. Luumun punaiset nahkahansikkaat ovat eksyneet mustia kavereitansa enemmän käsiini viime aikoina. Eräs punainen laukku on huutanut nimeäni nettikaupassa jo tovin. En kyllä aio vastata tähän huutoon tai jos huutoo jatkuu vielä joulun jälkeen niin ehkä sitten.. Johonkin huutoon oli kuitenkin pakko vastata.
Nimittäin olimme ystäväni kanssa ikkunashoppailemassa kaupungilla niin näin H&M :ssä nämä kirkkaan punaiset stay-up sukat ja alusvaatteet. Nämä oli pakko kiikuttaa kotiin!

Harmittelen usein Suomen aika tylsää ja suppeaa alusvaate valikoimaa. Esimerkiksi Virossa ihan tavallisissa kaupoissakin on paljon kirjavampaa, pitsisempää ja seksikkäämpiä tuotteita kuin Suomessa. Pienissä kivijalka alusvaatemyymälöissä usein valikoima tunnelmallisempi ja niissä on vaikka mitä ihanaa tarjolla. Itse en ole vain valmis maksamaan rintaliiveistä 100€. Kahdesta syystä. En jaksa vaalia rintaliivejä ja pestä niitä käsin, vaan haluan heittää ne pyykkikoneeseen. Toiseksi nettikaupoista löydän mieluisia alusvaatteita ja monessa nettikaupassa on niin helppo palautus, että ei haittaa ostaa kivoja malleja sovitukseen kotiin.

Joulun aikaan olen kuitenkin huomannut poikkeuksen kaupan valikoimissa. Tavalliset suuret ketjuliikkeetkin räväyttävät joulun aikaan ja alusvaateosaltolta löytyy vaikka mitä. On värejä, glitteriä, pitsiä, uusia malleja ja leikkauksia. En edes muista kuinka monta vuotta peräkkäinen olen juuri joulun alla hankkinut uusia alusvaatteita. Joulun alla valikoimat vain pursuavat kaikkea kimaltavaa ja kivaa!

Tämän ihanan alusvaatesetin ostin H&M stä.
Rintaliivit ovat aika tavalliset ilman mitään extraa, mutta push up malli ja kirkas väri tekee niistä omaan makuun tarpeeksi kauniit ja seksikkäät. Etenkin ihastuin niiden alaosaan ja niiden malliin. Läpinäkyvä pitsi takaa ja rusetit sivuilla tekevät niistä ihanan tyttömäiset. Hintaa tällä setillä ei ollut yhteensä kuin vajaa 30€.

Tästä tullaankin siihen, että monesti yksien luksusrintaliivien hinnalla voit saada monta settiä samalla suurista ketjuliikkeistä. Jokainen panostaa ja pihistää missä haluaa. Itsellä juuri alusvaatteet ovat  sellainen asia, mistä mieluummin koluan nettikauppoja ja sesongin uutuuksia myymälöistä kun, että ostaisin yhdet kalliimmat liivit.

Minulla on muutamat kalliimmat liivit ja pöksyt Aubadelta ja La Perlalta. Ovathan ne ihanan ylelliset päällä ja laatukin on todella hyvä. Ainoa vaan, että minulla on saman ikäisiä huomattavasti edullisempia rintaliivejä ja ne ovat kestäneet käytössä ihan yhtä hyvin. Eikä niiden heittäminen pyykkipäivänä pesukoneeseen aiheuta mitään erillisiä sydämen tykytyksiä.

 
Olen kuitenkin innoissani tästä H&M :stä hankkimastani alusvaatesetistäni, koska olen jo tovin etsinyt juuri kirkkaan punaisia ja täydellisesti istuvia rintaliivejä. Lisäksi, kun löysin nämä stay-up sukat huimaan 3€:n alennushintaan samalta reissulta niin olin enemmän, kuin tyytyväinen. 
Kotonakin oltiin tyytyväisiä shoppailureissustani. Eikä ostoksiani kyseenalaistettu lainkaan. 😉
 
Olen tänään ihan sekaisin päivistä, kun viikonloppu meni töissä. Oli kuitenkin ihana viikonloppu ja flunssakin on melkein kokonaan nujerrettu. Huomenna vihdoin voisi tehdä paluuta salille. 
Selvästi on treenikärpänen päässyt pahemman kerran puraisemaan, koska oikeasti odotan jo seuraavia treenejä! 
 
Kivaa maanantaita kaikille! 🙂 – S
 
 
 

Vastaa

Siirry sivun alkuun