MINI JOULU

Tässä kuvia ja tunnelmaa eiliseltä itsenäisyyspäivän vietoltamme.
Olimme perheeni luona ja ihanaa, kun äidit jaksavat aina laittaa niin paljon. Ruokaa oli vaikka millä mitalla, piparin koristelua varten oli ostettu puolet kaupan karkkihyllystä ja joka paikassa oli valoja ja kynttilöitä. Lisäksi sain äidiltä Lindt :n suklaa joulukalenterin. Äidit on ihania. <3
Tänään päivä on alkanut aika flunssaisena, mutta en anna tämän lenssun viedä iloista mieltä. Olen aivan sekaisin päivistä, kun eilen tuntui niin lauantailta, mutta onneksi viikko on jo puolivälissä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja kyllä mulla on päällä sellainen hienoakin hienompi joulukuusi panta, joka ei valitettavasti näy kunnolla kuvasta. Meillä on ollut epävirallisena perinteenä viljellä tällaisia mauttomia vitsijuttuja perheen kesken. Karmeat joulukuusi- ja poron sarvipannat, överit joulupaidat ja soivat kravaatit kuuluvat itsenäisyyspäiväämme siinä missä piparien leipominenkin.
Olisi kiva kuulla millaisia itsenäisyyspäivän perinteitä muilla on. 🙂  – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun