NÄEN PUNAISTA

Tykkään käyttää värejä, mutta arjessa helposti vain vedän mustat vaatteet päälle. Tämä johtuu varmasti helppoudesta, mutta myös siitä, että eräässä vanhassa työpaikassani pukeutumisetiketti oli ”musta tyylikäs pukeutuminen.” Ja se on varmasti ikäänkuin jäänyt päälle. Muistan ajan, kun aina vedin valkoisen kauluspaidan ja jakun tottumuksesta päälle mihin ikinä sitten olinkaan menossa. 
 
Musta on edelleen vahva luottovärini, mutta nykyään luottovärini vaihtelevat hyvinkin paljon kauden mukaan. Toki musta dominoi kesät talvet. Kesällä käytän paljon värejä. Ja rakastan pitkiä värikkäitä maximekkoja ja jumpsuitteja. Käytän varmaan värejä kesällä liikaakin, koska kun syksy saapuu rakastan piiloutua suureen mustaan neuleeseen, mustiin housuihin ja luottotakkini uumeniin. Pirteiden kesävärien jälkeen selvästi kaipaan tummien värien syleilyä. 
Näin joulun alla värit löytävät uudestaan mieleni ja huomaan kaipaavani värejä ja kimalletta. En tiedä innostunko joulusta ja sen kimaltavista koristeista vai mikä siinä on? Kaivan juuri tälläiset räikyvän punaiset neuleet ja paljettipaidat esille. Keväällä muistan vielä miettineeni, että olisin laittanut tämän paidan kirpputorille myyntiin. Onneksi en, koska nyt tykkään tästä valtavasti ja se on ollut monesti päällä uudelleen löytämisen jälkeen.
Keväällä taas kaipaan paljon maltillisempia värejä, kuten tummansinistä, vaalean ruskeaa, vaalean harmaata, haaleita pastellin sävyjä.
 
Tässä olisi minun arkiasuani ja vitsi, kun tuo punainen neule piristääkin ilmettä. Jalassa minulla on vanhat luottosaappaani ja päälle heitin vanhemman turkistakkini, joka ei ole menettänyt arvoaan vaatekaapissani uuden turkiksen myötä. 
Tällaiset kuvat ystäväni nappasi minusta. Pahoittelen, että valotus vaihtelee hyvin paljon kuvissa. Aurinko oli juuri laskemassa. Tykkään näistä kuvista kun nämä näyttävät ihan siltä, että ne olisivat maalla otettuja. Eivät ole. Ihan Helsingin Mellunmäessä. 
 
 

Tosi talvisia kuvia, vaikka ei näissä kovin paljon lunta olekaan. Pieni lumisade olisi toivomuslistalla, jotta olisi valkea joulu. Parhaillaan kirjoittelen tätä postausta sohvalta peiton alta pesästä, jossa olen kiltisti viettänyt koko päivän ja illan. Ajastan postauksen huomiseksi lauantai aamuksi ja rukoilen, että huomiseen mennessä että olo on parempi. Pahin flunssa saisi olla selätettynä, sillä huomenna koittaisi täysi työpäivä ja terapia-ilta ihanan naisen kanssa. <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun