PALOJA JOULUSTA

 
 

Palaan nyt vielä nopeasti jouluun, koska kohta vuosi vaihtuu ja jouluhöpinät saa unohtaa pitkäksi aikaa. Tässä kuitenkin pientä kuvasaldoa, miten minä vietin joulua.

Olin ihan yllättynyt kuinka kilttinä olinkaan ollut ja kuinka paljon joululahjoja sainkaan. Paketeista paljastui vaikka mitä kivaa. Olin oikeastaan toivonut yhtä asiaa ja sain sen. Nimittäin kirjaa ja sain sen. Toivoin bloggari Alexa Dagmarin kirjoittamaa Nuoren naisen opasta. En ole kirjaa ehtinyt vielä kunnolla avata, vain pikaisesti selailla. Kauniita kuvia ja mielenkiintoisia aiheita siellä ainakin vilisi. Uuden vuoden jälkeen tämä kirja avataan rauhassa peiton alle kääriytyneenä, tee kupposen äärellä ja arjen pienenä luksuksena.

Joulusta kuitenkin eniten taisi ressailla ja väsyä mieheni perheen koira. Oli niin paljon vahdittavaa, paljon ihmisiä, hälinää ja paketteja, jota piti kärsivällisesti odottaa. Kyllä sitä vähemmästäkin uupuu. Nella koira vasta kilttinä oli ollutkin, sillä hän sai monta pakettia kuusen alta.
Nella on sekoitus labratorion noutajaa ja huskya. Täysin labbiksen näköinen, paitsi tietysti silmät tulevat huskylta. Hienon näköinen karvakaveri.

Ihanan suuri oikea joulukuusi, joka ei meinannut millään mahtua kuvaan. Mikään ei kyllä voita aitoa kuusta. Olisi tekokuusi vaikka kuinka aidon näköinen niin se ei silti tuoksu aidolta kuuselta.

Pelejä tuli pelattua ahkerasti ja lautapelit ehdottomasti kuuluvat jouluun. Afrikan tähti ja Monopoli ovat ehdottomat suosikki lautapelini.

Näissä merkeissä pitkälti jouluni meni. Syöden, glögiä juoden ja yhteisestä ajasta nauttien.
Nyt on ihana aloittaa uusi vuosi ja lähdetäänkin näillä näppäimillä uudenvuoden viettoon maalle kavereiden mökille. Läppärin jätän kotiin viikonlopuksi, joten nyt kaappaan skumpan kassiin ja lähdemme matkaan.

Ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille! <3 -S

 

Pimeä kuva, mutta vähän reaaliaikaista kuvaa tännekin. Viettäkää ihana uusi vuosi! 🙂

 

Vastaa

Siirry sivun alkuun