PIENTÄ UUTTA KOTONA

Muistatteko kun haikailin paperitähteni perään? No löysin sellaisen, täydellisen sellaisen. Hopeaa, glitteriä, pitsiä ja oikean kokoinen. En halunnut mitään pientä tähteä ja tämän tähden halkaisija on noin 50cm. Sopii juuri hyvin olohuoneemme ikkunaan. Löysin oman tähteni Stockkalta ja siellä oli sopivasti juuri kaikki joulutähdet -20% alennuksessa. Tähti maksoi alennuksen jälkeen noin 20€.
Samalla reisulle lähti mukaan pieni Bonsai puu, joka oli niin edullinen ja sievä tumman sinisessä lasitetussa ruukussaan, etten voinut jättää sitä kauppaan lojumaan. Hirveän jouluinen se ei ole, mutta lipaston päällinen oli jo pitkään kaipaillut jotain kukkaa tai viherkasvia. Haluan nyt pitää pienen tauon orkkideoista ja nekin varmasti minusta. Jonkun ihan oikean joulukukan voisi vielä kotiin hankkia. Valkoinen joulutähti voisi olla ihan kiva piristys.

Ja olenko jo kertonut, että vihdoin löysin maton meille olohuoneeseen ja se on, jopa tilattu!
Nyt vain odottelen kuumeisesti, että milloin se saapuu. Esittelen sen teille heti, kun se on vaan lattialla ja pienikin valon kaje tulee ikkunasta! Ja ehdottomasti haluan tehdä jonkun joulukotipostauksen, koska joulumieli ja fiilis on tosiaankin alkanut virtaamaan. Eilen illalla oli niin tunnelmallista ja täydellistä istua kotona jouluvalojen välkehtiessä ja kynttilöiden palaessa.
Tai melkein täydellistä.. Mr. Bear laittoi noin 10 kappaletta rakennus vempeleiden  akkua lataamaan lattialle. Niistä kuului tasaista pörinää akkujen latautuessa ja vihreät ledivalot vaan vilkkuivat, että näin meillä. Tunnelmaa kerrakseen 😀
Jos joku vielä etsii sitä täydellistä joulupaperitähteä niin suosittelen katsastamaan Stockmannin ja Clas Ohlsonin valikoiman. Olin ihan yllättynyt kuinka kivoja tähtiä Clasulla oli, kun kävin hakemassa lampun ja johdon tähteeni sieltä. Ostakaa myös muuten tarpeeksi pitkä johto tähteenne! Ostin pikkuisen liian lyhyen johdon tähteeni ja vielä toistaiseksi tähti roikkuu ilman valoa ikkunassa.

Viikonloppusuunnitelmissa on töitä, kavereiden kanssa illallistamista ja sunnuntaina pakollinen ikea reissu. Eli jos minusta ei sunnuntain jälkeen kuulu niin olen varmaan räjäyttänyt ikean taivaan tuuliin ja itseni sen mukana. Ikea on kiva paikka, kaikkina muina päivinä paitsi viikonloppuisin. Nyt vaan työt menee Mr. Brearin kanssa, että sinne on pakko mennä sunnuntaina. Lisäksi tämä oli hänen oma ideansa. Eli sisustuspostausta mustasta rististä katossa on tulossa ensi viikolla. 😀

Kivaa viikonloppua kaikille!  -S

Vastaa

Siirry sivun alkuun