TÄLTÄ NÄYTTÄÄ JOULU MEILLÄ… JA UUSI MATTO

 

Kuva viikko sitten, kun tuli vähän lunta

Kirjoittelen tätä postausta Tuusulasta Mr. Brearin äidin kotoa. Joulu on sujunut ihanasti ja rauhallisesti. On tullut syötyä paljon ja hyvin. Itsehän en ole suuri jouluruuan ystävä, mutta niin vain eilen tuli syötyä niin paljon kerralla, että en edes muista milloin olisin ollut yhtä ähkyssä. 😀

Tässä kuvia kuitenkin omasta kodistamme ja siitä, miten minä laitoin joulua ja joulufiilistä kotiimme.
Vihdoin ja viimein uusi mattokin näkyy kunnolla kuvissa, vaikka viime postauksessa se jo takana vilkkuikin. Olen ollut niin tyytyväinen tähän mattoon ja Mr. Brearin näytti matolle vihreää valoa ja on kehunut sitä hyväksi ostokseksi.
Alunperinhän halusin itämaista mattoa varpaideni alle. Olen vieläkin menettänyt sydämeni kirjaville itämaisille matoille, mutta niiden aika ei ole vielä. En halunnut punapohjaista mattoa kotiimme, vaan beigen tai sinisen sävyinen suuri matto kummitteli oli mielessäni. Niitä oli kuitenkin erittäin vaikea löytää, jos ei halunnut laittaa mattoon useita tuhansia euroja. Mr. Brearille tuli itämaisista matoista mummola mieleen ja hän ei ollut niistä liiemmin muutenkaan innostunut. Niinpä aloin etsiä toista matto vaihtoehtoa kotiimme.

Lopulta sellainen tulikin vastaan Elloksen sivuilta. Matosta sai vielä ennen joulua -40% alennusta, joten päätin laittaa maton tilaukseen. Matto on täysin erilainen, miltä sen alunperin päässäni kuvittelin, mutta se sopii kotiimme oikein hyvin. Mikä parasta se miellyttää sekä minun, että Mr. Brearin silmää. Lisäksi mattoa pystyi tilaamaan suuressa 200x290cm koossa. josta olin iloinen. En halunnu pieneen kotiimme paljon pieniä mattoja, vaan nimenomaan yhden suuren maton, jotta tila tuntuu selkeältä eikä ahtaalta. Parasta matossa oli kuitenkin hinta. Matto maksoi alennuksen jälkeen reilut 100€ ja oli kyllä sopu hintainen. Olin alunperin ajatellut ”sijoittavani” mattoon max 1500€ niin tämä mattokaveri oli kyllä todella iloinen yllätys kukkarollekin.
Nyt loppui pitkä ja puuduttava täydellisen maton etsintä ja varpaiden paleleminen kotona.
Vieläkin takaraivossa kummittelee kauniin beigen sävyinen suuri kudottu itämainen matto, mutta sitä ennen varsin hyvä matto majailee nyt lattialla.

 
 

Ja mitä tapahtui lapsuuden isäni ostamalle mini tekokuuselle?
No se on tainnut mennä vuosien saatossa vahingossa äidiltä roskiin, mutta äiti toi tilalle tällaisen aika symppiksen pienen glitterikuusen. Tottakai se ei ole sama asia, mutta muistot siitä kuusesta säilyvät aina mielessäni ja loppupeleissä materiaahan se vain on. Ja olisi itse pitänyt hakea kuusi varastosta talteen aikaisemmin.
Itse en ole punaisten ja tyypillisten tonttu koristeiden perään, jotka huutavat joulua. Valkoinen ja hopea ovat enemmänkin oma juttuni ja koristeiden määrä hyvin maltillinen. Ikkunan joulutähti, joulukukat, taljat ja kuvasta puuttuvat kynttilät riittävät minulle joulufiiliksen saavuttamiseen.
Lopuksi vielä 22 joulukuuta otettu kuva olohuoneestamme. Ei näytä tämä alempi kuva, vain yhtään niin kivalta kuin ikkunasta heijastuu harmaatakin harmaampi näkymä, kuin postauksen ensimmäinen kuva, missä lumi värittää maisemaa.
Oli lunta tai ei on joulun vietto sujunut ihanissa merkeissä.
Rauhallista Joulua kaikille. – S <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun