VIIME VIIKKONI

Make a America Great again !!!
Viime viikon hienoin asuste. No ei, mutta paras vitsi. Totean tämän nyt heti alkuun ennenkuin joku vetää hernepussit nenuliin. 
Itsenäisyyspäivä sekoitti pääni ihan kokonaan ja unohdin kokonaan kertoa miten se viime viikko sitten menikään. Tosiaan taisin hieman kirota viikkoani toivomalla, että se oli sitä edeltävää viikkoa parempi. Ahneella on paskainen loppu! 😀 
Itse kuvaan. Sanoin Milanossa vitsillä Mr. Brearille, että hän saa joululahjaksi Donald Trumpin lippalakin. Hän vastasi tähän: ”Eihän! Oikeasti! Vitsi siinäpäs on ihmisille ihmeteltävää!”. Vitsini taisi osua omaan nilkkaan, koska Mr. Brear tarttui toimeen ja tilasi Ebaysta 6 dollarilla Trumpin lipsiksen itselleen. Viime viikolla nämä lippikset saapuivat ja se ilta menikin repeillessä Mr. Brearille. Mr. Brear kiusasi minua koko illan pitämällä lippistä päässä kotona kokkaillessaan yms. 
Ensi kerralla mietin hauskoja vitsejäni kaksi kertaa. Rukoilkaa minun puolestani, että tämä vitsi loppuu ennen joulua. En halua ikuistaa jouluhetkiäni niin, että joka kuvassa on Trump propagandaa. 😀
 

Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme…
Parisuhteen yksi parhaita puolia on, että kun on kipeä nii toinen hoivaa ja pitää huolta. Viime viikolla Mr. Brear sairastui ja minä hoidin häntä. Olin itse muutama kuukausi sitten kipeänä ja oli ihana, kun Mr. Brear kantoi herkkuja kaupasta kotiin ja hemmotteli muutenkin minua kotona. Nyt hän oli kipeä ja oli minun vuoro leikkiä sairaanhoitajaa. Kyllä, muumilimu ja kinuskivanukkaat ovat paras lääke sairaalle karhulle.

Viime viikon pahin koukutus: Passionhedelmä. Unohdan aina tämän herkullisen hedelmän kaupan hyllyille, mutta kaupassa sitä oli näkyvästi esillä ja ostin sitä kotiin. Ja koukussa ollaan. Olen laittanut sitä smoothien joukkoon, syönyt kanan kanssa ja syönyt sellaisenaan. Pahin koukutus on kuitenkin ollut passionhedelmän laittaminen Elovenan omenakanelipuuroon.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Makeaa, raikasta ja terveellistä. Nam!

Viime viikkona kulutin paljon aikaa myös salilla ja treeni on kulkenut tosi hyvin.
Lisäksi tuloksia on tullut ja paino on jatkanut tasaisesti tippumistaan. Olen niin nauttinut käydä salilla ja löytänyt jälleen liikunnasta hyvän olon. Tottakai painon tippuminen on entistä enemmän motivoinut salilla käymistä, mutta muutenkin on ollut niin hyvä ja fressi olo. On ollut ihana käydä salilla iltaisin tai ennen töitä ja miettiä omia ajatuksiaan kaikessa rauhassa. Tiedättekö sellaista ihan omaa aikaa. Olo on muutenkin tuntunut tosi onnelliselta ja tasapainoiselta.
Edes pieni sali onnettomuus ei ole vienyt tätä iloa. Perjantaina sormeni jäi kuntosalilla oven väliin ja siihen tuli kunnon lovi. Minulla on lievänä sellainen tauti, ettei veri oikein kunnolla hyydy, joten vertahan sitte tuli oikein kunnolla. Verta oikeastaan suihkusi ja vastaanottotiskin mimmi meinasi pyörtyä, kun kiikutin verisen sormen tiskille ja pyysin laastaria. Onneksi sormi on nyt kunnossa ja eilen sain ottaa sen siteistä pois.

Selasin eilen vanhoja kuvia puhelimesta ja kesältä. Ehkä uskaltaudun julkaisemaan jotain epävirallisia ”ennen ja jälkeen kuvia”. Huomasin nimittäin jo nyt selkeästi eron, koska olen kuvissa bikineissä. Ja onhan minulla kunnon ennen ja jälkeen kuvat, mitkä otin itseäni varten, kun kuukausi sitten aloitin tämän kevennys projektin. Harmi kun en tajunnut ottaa niitä bikinit päällä niin olisin voinut julkaista ne. Niissä eron näkee parhaiten, kun kuvat on otettu samassa paikassa, asennossa ja suunnilleen samassa valossa.

Kaunein taivas. Ihana, kun aurinko laski ja koko taivas täyttyi pastellin sävyistä. Ei ollut yhtään, kyllä talvinen ilma tuona päivänä. Pikemminkin keväinen. En ymmärrä kuinka tuo aurinko voi piristääkin niin paljon.

Tuli myös muutenkin nautittua ulkona olemisesta ja käytyä pitkillä lenkeillä ystävän kanssa. Tämä kuva on sneakpeak asukuvista, jotka otimme kävelyn lomassa.
Kannattaa muuten välillä vaihtaa lenkkimaisemaa. Itse tuntuu, että olen kolunnut lähilenkkipolkuni läpi ja oli niin virkistävää olla ystävän uusilla kotikulmilla kävelemässä. Ja en varmastikaan ole kulkenut lähimaastoani läpi. Pitää vain poiketa uusille kulmille, eikä aina tottumuksesta kulkea samoja polkuja.

Viimeinen kuva on lauantailta ennen kuin hyvä viikkoni kääntyi oikeasti ylös alaisin.
Näin lauantai iltana vanhaa ihanaa ystävääni, jota näen ihan liian harvoin. <3
Meillä oli suunnitelmissa mennä syömään ja sen jälkeen drinkeille. Menimme syömään erääseen ravintolaan stadissa ja söimme molemmat burgerit erona, että minä otin omani bataattiranskalaisille ja majoneesilla. Majoneesissa taisi olla jotain pilalla, koska vähän ajan päästä ruuan jälkeen minulle tuli outo olo. Ja pian tuli todella huono olo…
Drinkit jäivät väliin ja lähdin kotimatkalle. Kotimatka tuntui maailman pisimmältä ja kotiin päästyäni vietin kaksi tuntia pönttöä halailen. Koko vatsa kramppasi niin pahasti, että oikeasti makasin vessan lattialta enkä päässyt nousemaan ylös. Kaikkea helpotti vielä huimasti se, että Mr. Brearin flunssa tuntui myös iskeneen minuun aikaisemmin päivällä. Voitte kuvitella kuinka kivaa on oksentaa, kun kurkku on muutenkin arka yskimisestä. No mutta tälläistä välillä sattuu. Ja olen huomannut, että asioilla on tapana kasaantua päällekkäin. Nyt se oli sitten rampasormi, ruokamyrkytys ja flunssa. Lauantai iltana oikeasti ei auttanut kuin nauraa, kun vihdoin pääsin sänkyyn makamaan.

Tämä viikko on mennyt kivasti eteenpäin, vaikka vielä flunssa vähän vaivaakin. Ainakin on hyvä syy aloittaa aamu teellä ja kekseillä.  Hei huomenna on jo perjantai! Ajattelin mennä huomenna kotona käymään ja viedä äidille nimipäivälahjan. Emme vietä nimipäiviä, mutta äiti on puhunut pitkään huonetuoksun hankkimisesta. Ajattelin yllättää hänet ja hankkia hänelle huonetuoksun nimipäivälahjaksi. Lauantaina paras ystäväni tulee luokseni kylään ja vietämme terapia iltaa riisipuuron ja viinin kera. Rento ja kiva viikonloppu siis tulossa, mutta ennen sitä otetaan kaikki ilo irti torstaista.

Ihanaa torstaita kaikille! 🙂 – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun