BLING BLING

On ollut vähän harakka olo. Ehkä se johtuu tästä talvesta ja pimeydestä, mutta olen haalinut kaikkea kimaltavaa mieltäni piristämään. Tämä pipo oli löytö Zarasta ja se oli lähti samantien mukaaan. Se on ihanan överi ja lapsellinen. Hyvä ystäväni, joka oli mukana pipoa ostaessani yritti viimeiseen asti estelle minua ostamasta sitä. Harakka, mikä harakka oli pipo pakko saada. Olen pitänyt tätä pipoa pimeinä aamuina, kun olen talsinut salille. Muut vaatteet ovat olleet mustia ja mieli on harmaa niin lapsekas piponi on piristänyt asua ja mieltä.

Bussissa pieni tyttö tuli äitinsä kanssa kysymään, mistä kiiltävä päähineeni mahtaa olla. Ihanaa, että olen edes kuusivuotiaan tytön mielestä tyylikäs. 😀

 

Olen sortunut myös kaikkeen muuhun kiiltävään, josta ehdottomasti turhin on kuvan Swarovski kuulakärkikynä. En vain voinut vastustaa sitä, kun sen sisällä olevat pienet kristallit kimalsivat niin söpösti. Lisäksi meidän taloudessa on aina kuulakärkikynät hukassa niin tästä kynästä sisäinen harakka pitäisi huolen.

 

 

 

Nyt kelpaa kirjoitella!

Harakointi ei suinkaan loppunut vielä tähän, sillä törmäsin Zarassa aivan täydellisiin ”harakkafarkkuihin”. Farkut varmasti jakavat mielipiteitä, mutta minusta ne ovat törkeän makeat. Esittelen ne teille huomenna.

 

Lisäksi olen haaveillut oikean muhkeasta ”Puff jacket” :sta niin sellainenhan oli pakko tilata.
Jo alkutalvesta kiinnitin huomiota kaupungilla hopean ja kullanvärisiin muhkeisiin talvitakkeihin. Sellainen folion värinen lyhyempi muhkea takkimalli kiinnitti useasti huomioni, kun vastaantulijalla oli sellainen. Takki kaikessa räikeydessään jäi kummittelemaan mieleeni, mutta en ikinä saanut selville mistä kyseinen takki oli hankittu.., kunnes yksi ilta taas naisella oli sellainen takki päällä ja viiletti ohitseni. Oli pakko alkaa vähän googlailemaan ja Ebay:sta löytyi kyseistä takkia.
Kyse oli Zaran takista ja oli pakko laittaa takki viikon harkinnan jälkeen tilaukseen. Ja onneksi tilasin! Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.
Takkia en voi pääse esittelemään ennenkuin olen koti kotona, sillä takki on siellä.
Muuten olisi ollut tällä kylällä liikaa ihmettelemistä, kun olisin avaruustakki päälläni viilettänyt lenkkejä ympäri Kurikkaa. 😀

 

Vastaa

Siirry sivun alkuun