FUR & JEANS

 

Tämä asu on jo ennen Joulua. Silloin kun olivat ne pahimmat pakkaset lauhtuneet, mutta silti ulkona oli kylmä. Kaveri soitti ja pyysi extempore kahville ja vedin kaapista, nopeasti ekan lämpimän neuleen päälle, mikä sattui käsiin. Jalassa minulle sattui olemaan uudet Zaran alelöydöt, mitä olin juuri mallailut päälle. Omistan varmasti liikaa farkkuja, mutta nämä hopeamaalilla maalatut farkut oli pakko kiikuttaa kassalle. Ne ovat juuri minun tyyliset. Tavallisen näköiset, mutta silti jotenkin överit.

Itse asuun. Tuli kiire hypätä bussiin niin nappasin nopeat kuvat puhelimella. Tykkäsin kokonaisuudesta niin paljon. että päätin julkaista kuvat, vaikka kuvat ovatkin öhöm hieman hämyisiä.
Itse sytyn klassisen vaatekappaleen yhdistämisestä modernimpaan niinkuin tässäkin turkin yhdistäminen revittyihin farkkuihin. Tässä muuten tulevat lupaamani makeat harakkapöksyt!
Nämä farkuthan näyttävät ihan tavallisilta revityiltä farkuilta, mutta oikeasti niiden pintaan on roiskittu kauttaaltaan hopeamaalia. Maali tulee kivasti kimaltavana efektinä valoa vasten näkyviin.
Otin pinnasta lähikuvaa, missä pinta tulee hyvin esiin.
Muutenhan asu on ihan tavallista kauraa. Ruskea neule matchasi kivasti tupsupipon kanssa.

Tässä kuvassa housujen hopeamaali pääsi parhaiten oikeuksiinsa. I like ja tähän emoji missä silmien kohdilla sydämet.

Se olis nyt kotimatkan aika ja 5.5h linja-autossa istuminen edessä.
Parasta oli, että kun saavuin Kurikkaan tulin junalla. Ajattelin, että ihanaa istumista vain kahden ja puolen tunnin edestä. Sukulainen hakisi minut Seinäjoelta ja heittäisi näppärästi Kurikkaan.
Nooh Vr :n järjestelmät olivat pamahtaneet samana päivänä ja junani oli kolme tuntia myöhässä. Toivotaan, että tänään matka sujuu mallikkaasti. 😀
Ihana mennä kotiin, en ole nähnyt miestäkään moneen viikkoon! Meillä meni työmatkat yms. lähdöt kurikkaan niin ristiin, että tosiaan kolme viikkoa on ehtinyt tässä välissä vierähtää.
Ehti tulla tosi iso ikävä. Iso ikävä tulee kyllä nytkin, kun pitää lähteä täältä mummanluota pois. <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun