KUVIA MAALTA

Palataan hetkeksi vielä maalaistunnelmaan, sillä tässä olisi muutama kuva mitkä nappasin Etelä-Pohjanmaa reissultani. Tykkään näiden kuvien fiiliksestä, kun heinäseiväs, potkukella, maitotonkka, vanhat pitsit ja tarkkasilmäinen huomaa maisemakuvasta tuulimyllytkin. 🙂

 
 

Lopuksi vielä ihan meitsinkin naama. Tämä oli ainoa päivä koko viikosta siellä, kun olin meikannut ja pystyi ottamaan ihan julkaisu kelpoisen omasta naamasta. Mumma oli etusijalla tuolla reissulla ja, kun kahdestaan mökissä ja ulkona touhuiltiin hommia niin ei ollut kyllä yhtään väliä onko meikkiä vai ei.

Huomaa kuitenkin kuinka oma ulkoinen olemus vaikuttaa olotilaan.
Lopuksi, kun tukka oli ollut monta päivää likaisena kiinni, meikitön naama ja väsymyksestä tummat silmänaluset niin olo oli kuin eri ihmisellä, kun pääsi saunaan ja seuraavana kotiinlähtö päivänä laittoi meikkiä naamaan.
Peilistä kyllä näytti tuijottavankin ihan kuin eri ihminen. Töihinkin laittautuminen eli perus arkimeikki kasvoihin ja siistit toimistovaatteet tuntuivat luksukselta. 😀

 

           Hellou talvipäivä! Onko muuten talvesta tullut sinulle jo täysi kyllästyminen vai ei?

 

Vastaa

Siirry sivun alkuun