RAIKAS HEDELMÄSALAATTI

27.1.2017

Hedelmäsalaatti. Ah tuo maailman helpoin ja herkullisin herkku.
En ole pitkään aikaan tehnyt hedelmäsalaattia, mutta Kurikassa mumman luona päätin tehdä sitä hänelle. Olin ihan unohtanut kuinka hyvää hedelmäsalaatti onkaan. Päiväkodissa hedelmäsalaatin pohjana oli usein säilyke hedelmäpurkki, jossa oli muutama kirkkaan punainen säilykekirsikka. Muistan, että oli aina kauhea kisa, kuka sai nuo punaiset aarteet lautaselle. En muista kertaakaan, että kaunis säilykekirsikka olisi ollut mitenkään kummoinen maku elämys, mutta silti siinä piili oma hohtonsa.
Nykyään ajatuskin säilykekirsikasta saa minulta nousemaan karvat pystyyn.
Laitoin hedelmäsalaattiin pensasmustikoita. Mustikoiden erottuva väri ja koko toivat mieleeni lapsuuden säilykekirsikat. Tosin nyt makuelämys oli kohdillaan! Nam nam ja ne olivat ehdottomasti hyvä lisä hedelmäsalaattiin.
                                                         

Minun hedelmäsalaattiini tuli:

vesimelonia
mangoa
banaania
mandariinia
säilyke persikkaa (mehussa)
mustikoita

Mumma on jo siinä iässä, ettei ruoka enää maistu niinkuin ennen. Hedelmäsalaatti teki kauppansa niin hyvin, että sitä sitä aina, kun vanha kulhollinen loppui.
Saavuin eilen illalla kotiin ja jääkaapissa on pelkkä valo. Pitäisi varmaan kauppaan kipittää ja hakea jotain jääkaapin täytettä. Illemmalla olisi vanhan ystävän synttärien rento juhlistus. Vähän skumppaa ja kakkua. Muuten tämä viikonloppu on pyhitetty rentoutumiselle Mr. Brearin kainalossa.
Kivaa viikonloppua! - S

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© SIIRI KIVIHARJU. Design by FCD.
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.example\.com$ RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/example\.com\/" [R=301,L]