STRANGER, WRITE SOMETHING

 
 
 

Otsikko oikeastaan jotenkin kiteyttää mun ajatuksia.
On tehnyt mieli kirjoittaa, mutta jotenkin olo ei ole tuntunut omalta itseltäni. On tapahtunut niin paljon ja meno on välillä ollut sellaista vuoristorataa ettei ole meinannut pysyä kärryillä kyydissä. Viime vuosi oli jotenkin todella hajottava ja samalla hyvin onnellinen. Suuri ja merkittävä vuosi kaiken kaikkiaan. Suurimpana juttuna ehdottomasti oman asunnon ostaminen ja yhteenmuutto Mr.Brearin kanssa.

Mikä sitten on hajotuttanut?

Sanon suoraan, että parisuhde. Ei ei olla erottu, mutta vaikeaa on ollut. Monta unetonta ja itkuista yötä. Monta sellaista hiljaista iltaa, kun ei oikein tiedä mihin pitäisi kotona katsoa tai mitä sanoa, ettei kolmas maailman sota syty.
Sellainen muuten pistää koko mielen ihan sekaisin ja saa olon todella levottomaksi.
Ei ole tehnyt mieli tulla kirjoittelemaan postauksia Ale shoppailuista, kun pää on vaan löynyt tyhjää. Olisi jopa tuntunut jotenkin feikiltä kirjoittaa jostain niin vähäpätöisestä, kun mielessä pyörivät paljon suuremmat asiat. Saati sitten tulla kirjoittamaan uuden vuoden lupauksista ja tavoitteista, koska ei ole edes uskaltanut suunnitella menoja viikkoa kauvemmaksi.
Salille olen paennut ahdistustani liian kauan ja pakoillut itseäni kohtaamasta ajatuksiani. Sali on tuntunut ihanalta ja terapialta. Tavallaan ymmärrän miksi niin moni tarttuu esimerkiksi pulloon jos ahdistaa. Minulle sali ja liikunta on se, mistä olen saanut helpotuksen oloon ja se on pitänyt hajanaisen ja epävarman arkeni jotenkin rytmissä.

Pahoittelut hiljaisuudesta ja en sano etteikö olisi ollut sanottavaa ja kirjoitettavaa. Olen vain oppinut, ettei ihan kaikkea ehkä kannata sanoa ja kirjoittaa.

Sen voin kyllä sanoa, että tästä vuodesta aion kyllä tehdä erilaisen. Tasapainoisemman. – S

 

Vastaa

Siirry sivun alkuun