THROUGH MY PHONE

 

Eilistä asua, josta tulossa ihan omaa asupostausta. Ei vitsi, että tykkään tästä asusta. Kuvasta mun tyyliä niin hyvin. Naurattaa aina peilin kautta otetut kuvat tai lähinnä mun kädet niissä. Mulla on pienet kädet ja oon aina saanu kuittailua niistä miehiltä. Tässä kuvassa nää nakit näyttää kyllä aivan lapsen pulleilta käsiltä. Pitäis varmaan aloittaa joku kynsien kasvatusprojekti. Plus alkaa lakata kynsiä useammin niin kädet ehkä alkais näyttää vähemmän humoristisilta. 😀

Nälkäisen ateria: Pinaatticashewmunakas suoraan pannulta nautittuna. Oli oikeasti kiljuva nälkä ja snadi kiire niin ei ehtinyt lautasta katsoa. Ja tunnustan me oltiin saatu Mr. brear :n kanssa jäätävä tiskivuori aikaan niin en halunnut tehdä yhtäkään tiskiä lisää. Pointsit miehelle joka tiskasi koko pinon yksin! Tiskivuori oli oikeasti jäätävä. Jos olisin ottanut siitä kuvan ja lähettänyt sen ystävälle niin varmasti olisi tullut aika huolestuneita viestejä takaisin, että mitä siivoushullu Siirille on tapahtunut.

Paras aamusmoothie, jota olen nauttinut vuodesta toiseen. En kyllästy siihen ikinä ja resepti on todella yksinkertainen. Ja mikä parasta ei tarvitse ostaa koko ruokakauppaa tyhjäksi. Yksinkertaista ja hyvää. Hyvä apu jopa makeannälän yllättäessä. Reseptiä tulossa! 😉

Maanantain säätä. Kuva on niin talvinen niinkuin ei olisi keväästä tietoakaan ja onhan helmikuu vasta  tosiaan alkamassakin… Järkytyin aamulla herätessäni, kun katsoin ulos ja siellä oli LUNTA. Ikkunasta se näytti kyllä söpöltä. Joulutähti sai vielä jatko ajan. Olin jo ottanut sen pois, mutta yllätys yllätys Mr. Bear halusi vielä pitää sitä ikkunassa niin tähti laitettiin takaisin. Tähdestä kuulemma tulee kiva valo ja se on kyllä totta. Ollaan iltaisin vaan hengailtu paperitähden valossa.

Testasin kaverin silmälaseja. Silmälasit muuttavat kyllä kasvojen ilmettä tosi paljon ja ehkä näytän jopa hieman viisaammaltakin. 😉

Lapsi on terve kun se leikkii. Eikö se päde meille muillekin?
Olen ostanut kaksi kertaa putkeen tulppaaneja ja ne ovat oikeasti menneet ennätys nopeasti roskis kuntoon. Eiväthän tulppaanit mitään maailman kestävämpiä kukkia olekaan, mutta silti. Nämä valkoiset kestivät vähän paremmin, kuin pinkit. Tosin lehdet muuttuivat vihreistä keltaisiksi yön aikana.

Kotiruoka. Olen niin fiilistellyt tavallisia kotiruokia. Lihapullia ja spagettia, lasagnea, kanaa ja riisiä.. Nam nam. Nyt olen täysin koukuttunut kanajauhelihasta tehtyihin lihapulliin. Riisiä en jostain syystä ole syönyt pitkään aikaan. Varmaan tuli kyllästyminen tummaan riisiin. Nyt basmatiriisi on maistunut suussa sulavalta ja vaikka suosinkin pääasiassa täysjyvätuotteita niin kyllä välillä se vaihtelu virkistää.

Uudet kengät. Tallinasta nämäkin… Olen fiilistellyt näitä kenkiä erityisen paljon, sillä mietin niiden ostos kaupassa pitkään. Kengät maksoivat 20€ eli eivät paljon, mutta mietin istuisivatko ne tyyliini. Nyt olen kehitellyt vaikka mitä asuja näiden kenkien kanssa ja onneksi ostin nämä. Haluan ainakin yhdistää ne siistimpien toimistohousujen parina, nahkahousujen kanssa ja, kun ilmat lämpenevät niin nahkahame voisi olla näiden kanssa cool yhdistelmä.

Kivaa tiistaita kaikille! 🙂 – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun