ADIDAS NEO JA AJATUKSIA VÄLINE URHEILUSTA

Jes, vihdoin uudet salikengät! Vaikka useampi pari kenkiä on kotiin kertynytkin niin salikenkiä omistan aina vain yhdet kerrallaan. Käytän ne aina ihan loppuun asti ennen kuin hankin uudet. Edeltävät salikenkäni olivat myös Adidaksen ja taitavat kaikki sitäkin edeltävät salikenkäni olla Adidaksen. Olen huomannut niiden lestin sopivan jalalleni parhaiten. Minulla on rumasti sanottuna räpylä jalat ja adidaksen kengissä on juuri vähän leveämpi lesti, minkä takia ne istuvat jalkoihini hyvin. Jos sinunkin jalka tarvitsee leveämpää lestiä ja et ole vielä löytänyt niitä täydellisiä salikenkiä niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan Adidaksen malleja jalkaan!

Kengät olivat tuliainen Mr. Brearilta ja olen kyllä ollut niihin hurjan tyytyväinen. Ensimmäiset pari treeniä uusilla kengillä takana ja kenkiä ei ole tarvinut sisäänajaa sen kummemmin.
Välineurheilua tai ei, mutta kyllä ne uudet salikengät tai vaatteet piristää treeniä kummasti.
Ei itse treenisuoritusta, mutta ainakin sinne salille on kivempi lähteä kivoissa vaatteissa. Välineurheilusta aina ajoittain nostetaan suurta mekkalaa niin puolestaan kuin vastaankin.

Minun mielestäni se ei ole keneltäkään pois jos itse haluaa pitää kivoja salivaatteita salilla.
Itselleni on ihan sama missä vaatteissa muut salilla kulkevat niin en tajua miksi jotakin sitten ottaa päähän muiden pukeutumiseni salilla? Onko se joltain pois, jos joku on uusissa trikoissa ja matchaavässa topissa salilla? Minusta on outoa jos on.
Olen kuitenkin salipukeutumisesta sitä mieltä, että pukeutumisen on kuitenkin oltava säädyllistä ja muita kunnioittava.
Minä käyn salilla, jossa on lapsiparkki niin minusta olisi aika mautonta kulkea salilla esimerkiksi alushousujen kokoisissa shortseissa ja pelkät urheiluliivit päällä. Tai muistan elävästi, kun vanhalla salillani kävi mies, joka tuli treenaamaan pelkissä pienissä Speedoissa. Se oli kyllä niin hauska näky. Kyseinen mies selvästi tuli eri kulttuurista ja nautti saamastaan huomiosta, vaikka ainakin henkilökohtaisesti tuntui siltä, että jengi vaan kiersi hänet kaukaa.
Ehkä tässä onkin hyvä vinkki niille, joidenka pinna lähtee kiristymään kysymyksistä ”Voinko lainata painoja? tai ”Voinko tehdä sarjojesi välissä?. Speedot jalkaan niin lainaajat pysyvät kaukana. 😀

Jokatapauksessa takaisin asiaan, että mikä siinä on kun joitakin oikeasti niin risoo toisten ”välineurheilu.” Kyse on kuitenkin vain salivaatteista. Häiritseekö näitä samoja ihmisiä sitten Crocsit kadulla ja liian lyhyet hameet?

Ärsyttävin kysymys mitä olen saanut liittyen salivaatteisiin oli ystävältäni (tunne pistos omassa tunnossasi ;D). Kysymys meni suurin piirtein näin ”Aloitko säkin nyt treenaamaan bikinifitness kisoihin, kun pitää katsoa, mitä laittaa salille päälle. No en treenaa ja ei varmaan treenaa 97% muistakaan naisista, jotka ovat halunneet kivat salivaatteet päälle. Eikö se ole ihan kaikkien oikeus? Ja miksi en ostaisi kivoja salivaatteita, jos sali on minulle tällähetkellä ainoa harrastus.
Mikä ero on ostaa uudet jääkiekkokamat, tenniskamat tai sitten salikamat? En usko, että jääkiekkokaan on pakko harrastaa ammattitasolla, että saa ostaa uudet mieleiset lätkäkamat.
Ja mitä sitten jos se osa motivaatiosta kumpuaa niistä uusista treenitrikoista? Eikö pääasia ole, että sitä motivaatiota ylipäänsä on niin paljon, että sinne salille mennään?

Minä olen esteettinen ihminen ja nautin kun asiat ja värit sopivat yhteen. Minä tykkään myös salille valita vaatteet ja valitsen ne itseäni varten. Treeni aikani ajoittuvat vielä aikaiseen aamuun, iltapäivään tai myöhäiseen iltaan, kun siellä salilla on oikeasti hiljaista. Pukeudun itseäni varten. Minulle on motivoivaa treenata kivoissa vaatteissa ja treenata. Treenata niitä vatsoja kireässä topissa, koska topin eteen on tehty töitä. Puollustan nyt kyllä sitäkin, että mitä sitten jos haluaa pukeutua hyvin, jotta olisi hyvännäköinen? Puetaanhan töihinkin edustavat vaatteet tai kaupungille?
Sitäpaitsi salihan on loistava paikka sinkulle kohdata muita sinkkumiehiä tai naisia. Salihan olisi sitten yhteinen harrastuskin ja voisi vaikka sopia yhteiset salitreffit. 😉

Mitä tunteita välineurheilu teissä herättää? 

2 kommenttia artikkeliin “ADIDAS NEO JA AJATUKSIA VÄLINE URHEILUSTA

  1. Hei oon kyllä täysin samaa mieltä sunkaa! Mitä se on muilta pois?! Hyvä postaus!

  2. No näinpä! Salille vaan mars ja räikeimmät kuteet päälle mitä kaupasta löytyy ! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun