ANOTHER OFFICE LOOK


Tässä tulis hieman toisenlaista office lookkia töihin näin maanantain kunniaksi. Kuvat hämäävät tosi paljon, että minulla olisi jumpsuit päällä ja erehtyi töissä muutama kollegakin näin luulemaan, koska sain kyselyitä, että mistä jumpsuittini on oikein ostettu. Kyseessä on kuitenkin paita ja mustat suorat housut. Sama paita minulla oli päällä myös tässä  asupostauksessa. Tykkään, kun sama vaatekappale toimii mahdollisimman monessa asussa eri tavalla. Pitemmittä puheitta itse asuun! 🙂

Jokaisen naisen pitäisi omistaa hyvin istuvat suorat housut, koska ne on niin monikäyttöiset. Suorat housut voi aina laittaa töihin ja ne antavat hyvin ammattimaisen kuvan. Ne ovat tyylikkäät ja minusta hienostuneen seksikkäät. Suorat housut käyvät myös moneen juhlaan ja, niitä yhdistämällä voi saada hyvinkin erilaisia asukokonaisuuksia aikaan. Valitettavasti on myös todettava, että housuja on tullut pidettyä muutamissa hautajaisissakin ja ne ovat asianmukainen vaate sinnekin.

Tykkään nykypäivän yhdistelevästä trendistä, missä sporttisia treenivaatteita voi sekoittaa arkivaatteisiin tai klassisia siistimpiä vaatekappaleita rennompien vaatteiden kanssa. Loppu syksystä törmäsin Linda Juholan blogissa juuri tällaiseen suorien housujen ja rennon suuren neuleen yhdistelmään ja se on kummitellut mielessäni siitä asti. Ehdottomasti haluan toteuttaa jonkun saman tyylisen asun omalla tavallani.
Nämä mustat housut olen hankkinut aikoinaan Promod nimisestä vaateliikeestä. Kyseistä vaateketjua ei ole enää Suomessa, mutta Tallinnassa on heidän liikkeensä vielä pystyssä. Housut ovat kolme vuotta vanhat ja pelastaneet monelta asukriisiltä.

Toinen asia mikä olisi hyvä löytyä melkeinpä jokanaisen vaatekaapista on jakku. Jakku on vähintääkin yhtä monikäyttöinen vaatekappale, kuin suorat mustat housout. Esimerkiksi tässä asussa nappasin jakun mukaan ihan vain siitä syystä, että jos olo olisi töissä liian paljas tai tulisi kylmä niin voisin heittää jakun päälle.
Halusin kokonaisuudesta rennon ja heitin vaaleanbeigen lentäjän takkini päälle ja lähdin viilettämään töihin. Sain miespuoliselta kollegalta kehuja, että näytin rennon tyylikkäältä töihin saapuessani.

Mitkä on sun luottovaatteet töihin? 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun