BATHROOM SNEAK PEEK

Siivouspäivän kunniaksi otin muutaman kuvat kylpyhuoneestamme.
Esittelen sen kunnolla omassa postauksessa myöhemmin. Emme ole vieläkään saaneet aikaiseksi vaihtaa vanerista levyä lasilevyyn kylpyhuoneen oven yläpuolella. Heti kun se on hoidettu esittelen teille paremmin kylpyhuoneemme.
Meillä on tällähetkellä beigejä pyyhkeitä ja olen himoinnut jo tovin uusien valkoisen pyyhkeiden ostoa. Ikeasta ostettu avohylly toimii kivasti säilytys tilan tuojana ja on samalla siro eikä vie tilaa. Hyllyssä olevat pajukorit ovat myös ikeasta ja niihin saa kätevästi tuhannet putellit piiloon.

Kylpyhuoneemme ei ole uusimmasta päästä ja, koska putkiremontti häämöttää kaukana, mutta tarpeeksi lähellä ei ole järkevää kylpyhuonetta lähteä uusimaan ennen sitä. Putkiremontti on kuitenkin sen verran kaukana, että me tuskin edes asumme tässä asunnossa siihen asti.
Vanhastakin kylpyhuoneesta voi silti taikoa kivan näköisen muutamilla nikseillä.
Selkeys väreissä tekee aina minusta tyylikkään kuvan. Valkoisten seinien ja harmaan lattian takia haluaisinkin vaihtaa tekstiilit valkoisiin. Hyllykkö olisi kiva maalata mustaksi, minusta se heti tekisi siitä modernimman oloisen ja selkeämmän. Olenkin miettinyt sitä pitkään. Ehkä pitäisi joku päivä vaan kipaista hakemaan maalit ja tarttua pensseliin. Vähän kuitenkin pelottaa mustalla maalilla leikkiminen melkein valkoisessa kodissa. 😀
Tavarat ja koriste esineet ovat minulle tyypilliseen tyyliin hyvin minimissä. Orkkidea ei ole aito, vaan Stockmannin Casa:n tekokukka. Voin sanoa, että se on tosi aidon näköinen ja raikastaa kylpyhuoneen ilmettä. Pidän järjestyksestä ja silmäni lepää kun, hyllykön hajuvedet ovat järjestyksessä ja pyyhkeet siistissä pinossa viikattuna.

Kun olemme saaneet kylpyhuoneen lasin vaihdettua voisin tehdä jonkinlaista make over postausta kylpyhuoneesta uusien tekstiilien ja pienten muutosten kera.
Tässä tuli nyt kuitenkin pientä maistiaista kylpyhuoneestamme. Palataan ensi kerralla paremilla kuvilla ja uudella ilmeellä. (:

Vastaa

Siirry sivun alkuun