BEIGE OUTFIT

 
 
 
 
 

Viime viikon flunssapäivän asu. Piti kuvata teille ihan toinen asu, mutta koska nuha nenäni oli parantumaan päin niin en halunnut ottaa mitään riskiä uudestaan kipeäksi tulemisesta ja laitoin lämmin cashmere neuletta päälle. Tykkään tästä asusta, koska se on jotenkin tosi epätalvinen.
Talvella yleisin väri pukeutumisessa on musta ja itsekin omistan mustia takkeja kaikista eniten.
Beigen väri on minulle yhtä luottoväri on kuin musta. Se jotenkin sopii iholleni hyvin ja korostaa vaaleuttani hyvällä tavalla. Hiukseni ovat luonnon väriset ja hiusvärini on aika tumma blondi. Beige väri saa hiukseni näyttämään vaaleammilta ja pidän siitä, koska hiusväripurkkeja ja vaaleampaa blondin väriä tulee aika ajoin ikävä.

 

Olen ollut jo pitkän aikaa ihastunut korollisiin lenkkareihin ja olen ollut tyytyväinen, että ne ovat tulleet kauppoihin jäädäkseen. Vielä pari vuotta sitten niitä sai etsiä kissojen ja koirien kanssa.
Nämä korolliset lenkkarit ovat Serrafini merkkiset ja olen ostanut ne jo pari vuotta sitten. Alunperin kun hankin nämä pelkäsin niiden arkaa mokkapintaa ja olin ihan varma, että kengät kestävät yhden vuoden. Olen säännöllisen epäsäännöllisesti suojannut niitä ja ne ovat säilyneet tosi hyvin!
Onneksi, sillä nämä ovat yhdet luottokengistäni. Näillä olen viilettänyt pari syksyä, talvea ja yhdet festaritkin ne ovat kestäneet.
Housut ovat Italiasta hankitut ja monesti mustan takin kanssa yhdistettynä ne näyttävät siltä, että olisin jättänyt housut kotiin… Päällä on viime vuonna Zarasta hankittu cashmere neule, josta edestä roikkuu pitkän suikaleet, jotka solmiutuvat rusettiin paidan eteen. Ei vaan pystynyt ottamaan takkia pois, vaikka paidasta olisi saanut parempaa kuvaa. En halunnut tulla uudestaan pahemmin kipeäksi. Pipon maltoin ottaa päästä pois muutamaksi minuutiksi ja kuvissa koreileekin pipon jäljiltä lättänä tukka.

Tää asu kuvaa niin mun tyyliä ku vaan olla ja voi. Mun hiukset on arkena aina vähän miten sattuu, koska ne on luonnostaan tosi laineikkaat. Esimerkiksi mun arjen perus kampaus on, että vedän puolet hiuksista korkealle nutturalle. Hetken päästä avaan nutturan ja kivat kiharat jäävät etu hiuksiin. Haluaisin ja voisin, vaikka herätä aikaisemminkin laittamaan hiuksia joka aamu ja väkerrellä kaiken maailman kiharoita. Todellisuudessa mun hiukset eivät vaan kestä kuumia rautoja oli alla, vaikka mitkä lämpösuojat tai ei. Voisinkin tehdä erillistä hiuspostausta, koska oikeasti mun tukka oli jossain vaiheessa aika karu hapsuinen hiirenhäntä ja kesti pitkään saada se edes tähän mittaan.
Vähän siis luoda toivoa muille hiusongelmien kanssa painiville!

 
Mitä pidätte asusta? 🙂

2 kommenttia artikkeliin “BEIGE OUTFIT

  1. Erittäin kiva ja lämpimän oloinen asu!Erottuu positiivisesti mustasta massasta. : ) Kengät on myös tosi kivat. Haluaisin itsekkin samanlaiset!

  2. Kiitos. Viime kerralla, kun olin Tallinnassa huomasin siellä paljon tämän tyylisiä kenkiä. Ihan vain vinkkinä. : )

Vastaa

Siirry sivun alkuun