CRYSTAL SLEEVES

Näinä ihanina (kröhöm) takatalven päivinä on taas vilukissojen niinkuin meitsi pitänyt vetää kaikenlaista päälle, että ulkona on selvitty hengissä. Haluaisin olla se tyttö, joka omistaa kasan ihania nudeja ja hempeän pastellisia pehmeitä ja muhkeita neuleita, mutta en ole. Omistan kyllä neuleita ja osa menee kuvaamaani kategoriaankin, mutta en jotenkin osaa vetää niitä töihin päälle. Vapaapäivinä kaivan neuleitani ja paritan niitä rentojen farkkujen tai mustien housujen kanssa, mutta työpäivinä en vain osaa. Niinpä olen päätynyt kerrostamaan vaatteita lämpimien neuleiden sijaan.
Tämä Zarasta ostettu viitta on varmasti yksi käytetyimpiä vaatekappaleitani ympäri vuoden. Se menee talvella neuleen tai paksumman paidan kaverina. Juhlatopin päällä lämmittämässä ja kesällä kesämekon kaverina.
Nyt onkin tullut leikittyä Batmania ja viittaa vedetty päälle usein.

Prinsessa hihainen paitani on myös löytö Zarasta. Tämä on sellainen paita, että aina unohdan sen kaapiin ja joka kerta, kun vedän tämän paidan päälle mietin miksi en ole käyttänyt sitä useammin. Tykkään, kun paidan näyttävä hihojen kirjailu yhdistelmä pääsee silti esiin, vaikka viitta onkin paidan päälle vedettynä. Hiekan värinen ja musta eivät edes omaan silmääni ole kovin ristiriidassa vai mitä mieltä siellä ollaan?

Kiva asu vai ei? : )

Vastaa

Siirry sivun alkuun