DATE NIGHT

Eilen oli date night Mr. Bearin kanssa ja muutenkin koko perjantai oli ihana.
Tulimme töistä kotiin molemmat aika aikaisin ja aloitimme treffipäivämme päiväunilla.
Oikeasti luksusta, kun voi ottaa päiväunet hyvällä omalla tunnolla ilman, että tarvitsee miettiä saako illalla unta. Päiväunien jälkeen aloimme pikku hiljaa laittautua iltaan ja lähdimme stadiin. Emme olleet varanneet mitään pöytää, koska emme halunneet mitään tarkkaa aikataulua. Meillä oli molemmilla kauhea nälkä Stadiin saapuessamme ja mietimme molemmat Kiilaa. Niinpä menimme sinne ja, vaikka olimme myöhään liikkeellä niin saimme pöydän muutaman minuutin odottelun jälkeen. Olemme käyneet ravintola Kiilassa monesti. Kiila vain sijaitsee niin hyvällä sijainnilla Kalevankadulla, ruoka on hyvää ja palvelu nopeaa.

Eikä Kiila pettänyt tälläkään kertaa. Mies söi härkää ja minä halloumi burgerin. Molemmat annokset oli hyviä ja tunnelma oli rento. Emme halunneet mennä minnekään liian fancyyn paikkaan, vaan halusimme rentoa, siistiä paikkaa ja hyvää ruokaa. Kiilassa oli kiva tunnelma ja puheensorina täytti koko paikan, mutta kuitenkin niin, että pystyi kaikessa rauhassa keskenään keskustelemaan.
Melkein kaikki pöydät sijaitsevat suurien ikkunoiden vieressä, mistä voi tarkkailla kaupunkia ja ohikulkijoita ruokailun ja seurustelun lomassa.
Kiilassa on myös huhupuheiden perusteella loistava aamiainen ja brunssi ja ne ovatkin olleet pitkään testauslistalla!

Oli kiva huomata myös, että vähän aikaa sitten aloitettu herkkulakko on selvästi jo pienessä ajassa saanut muutosta aikaan. Otin nimittäin jälkiruuaksi Banoffeen, jonka kuvaus oli ”kinuskia, popcornia ja banaania.” Eikö kuullostakin makealta ja sokerihiiren unelma jäkiruualta?
Ei edes tehnyt mieli tilata jälkiruokaa, mutta koska oli datenight kyseessä niin ajattelin joustaa herkkulakosta. Jälkiruuassa ei ollut mitään vikaa ja se oli todella hyvää, mutta en olisi todellakaan tarvinnut sitä. En olisi jaksanut syödä sitä edes loppuun asti ilman miehen apua, mikä on minulle todella outoa. En yleensä jaksa syödä pääruokaa loppuun asti, mutta kyllä aina jälkiruoka hupenee lautaselta. Muista jättää jälkiruualle tilaa, eikös se niin mene?!
Oikeasti nyt pahin makeanhimo on vähentynyt eikä pakkasessa oleva mansikkajäätelö enää kutsu niin voimakkaasti. Ensimmäiset päivät nimittäin ovat oikeasti olleet vaativia. Töissä on ollut, vaikka mitä herkkuja tarjolla, penkkari rekasta heitettiin twix patukka suoraan päähäni (kuinka ironista :D), mutta silti olen pysynyt herkkulakossani. Enää ei tee makeaa niin paljon mieli ja illalla tuleva makeanhimo on pienentynyt ja pysynyt kurissa hedelmien avulla.

Tänään on aamu ja aamupäivä alkanut laiskasti sohvalla loikoillen ja blogia kirjoitellen. Parisuhde postaukset ovat aina olleet pidettyjä ja alankin sellaista seuraavaksi rustaamaan, joten pysykää kuulolla.

Vastaa

Siirry sivun alkuun