FRESH START

On taas rakastettu niin pirusti ja lyöty sarvia yhteen. Asioista puhuttu, selvitetty ja keskusteltu.
Ja eilen, ei tänään aamulla. Tänään on vaan rakastettu. Kaikki on hyvin.
En sano, että teki hyvää tapella, mutta teki hyvää selvittää juttuja.
Nyt voi taas mennä eteenpäin. Parisuhteessa ei aina ole helppoa, mutta itselle ne riidat ovat sen arvoisia. Sitten, kun ei jaksa enää tapella niin tiedän, että se suhde on mun osalta ohi.
En sano, että riitely on rakastamisen merkki. On suhteita, jossa ei välttämättä tapella ollenkaan. Jotkut sanovat, että oikean ihmisen kanssa ei tarvitse tapella. Suhteita on erilaisia ja ei kukaan voi määrittää onko sinun suhteesi oikea vai ei. Sinä itse tiedät sen ja tiedät oletko onnellinen.

Aamupalaksi teki mieli jotain raikasta ja kevyttä niin paloin meille hedelmiä kulhoon. Mangon- ja kiivin palaset ja mustikat katosivat kulhosta nopeasti. Alun perin halusin tehdä smoothieta, mutta rikoin vahingossa blenderin. Tiputin tiskipöydältä lasisen kannun keittiön lattialle ja säpäleiksihän se meni. Ei haittaa. Blenderi on monta vuotta vanha ja ei ollut ostaessa mikään kallis.
Silti harmittaa, koska se toimi tosi hyvin ja siinä ei varsinaisesti ollut mitään vikaa. Osa minusta on silti innoissaan, koska nyt saan alkaa googlailemaan uutta blenderiä. Valkoista sellaista.
Ei olisi pitänyt muuten ikinä päästää miestä ostamaan yksin kahvinkeitintä.
Itsehän en edes juo kahvia, mutta olen varma, että valkoisesta Moccamasterista kahvi on parempaa, kuin mustasta…

Nyt meitsi lähtee aamusalille vetämään kunnon treenin. Illalla on parhaan ystävän synttärijuhlat, joiden konseptikin on nyt kirkkaan selvä. Tänään lähtee naiset radalle.
En malta odottaa, että pääsen viettämään laatuaikaa parhaan ystävän kanssa ja juhlimaan häntä. Tänään tanssitaan, juhlitaan ja sitä ennen poetaan kriisiä, mitä laittaa illalla päälle. ;D

Nyt salille mars ja saanko esitellä… maailman makein avaruustakki… 

8 kommenttia artikkeliin “FRESH START

  1. Ja ei saa! :/ Näitä myytiin Suomessa, mutta en ikin nähnyt näitä liikkeessä, vaan aina kadulla jonkun pääällä. Ostin omani Ebaysta, että sieltä varmasti säkin voit ehkä ninjailla omasi.
    Tää takki on super lämmin. Alun perin bongasin tän zaran nettikaupassa yli puoleen hintaan alennuksessa, mutta omaa kokoa ei löytynyt. Takki on ollu niin kiva, että ei oo ees haitannut maksaa siitä kalliimpaa hintaa! 😀

  2. Onneks sovitte! Mua jännitti, et tarkottaako toi otsikko jo sitä, että ootte eronnu Mr.Brearin kanssa. Hyvä ku kaikki hyvin. <3

  3. Olisi kiva tietää mistä riitelitte? Tai mistä teijän suhteessa yleensä riidellään? Voi olla henkilökohtaista avautua noista, mutta tämmöset oman mielikuvituksen varaan jäävät postaukset ovat ärsyttäviä. :/

  4. Joo niin varmasti osittain onkin. En jotenkin edes tajunnut avata asiaa, kun olin vaan niin iloinen kun saatiin riita selvitettyä. Tapeltiin töistä ja yhteisen ajan sovittamisesta sen kanssa. (Hyvin käytettiin nyt yhteistä aikaa, kun se meni tappeluksi.. :D)
    Minulle ei ole vaikea kirjoittaa niistä, siinä vaan ikävästi tulee, vain mun kanta esille, eikä sen toisen tappelussa olleen osapuolen. Ja ehkä jopa hieman varonkin kirjoittamasta, ettei tule kirjoitettua jotain mitä katuu. Kuitenkin olen tosi onnellinen hänen kanssaan, vaikka meillä on vaikeuksia ollutkin.
    Voisin vaikka kirjoittaa omaa postausta, mistä minä tappelen ja mikä meillä suhteessa laittaa bensaa liekkeihin.

Vastaa

Siirry sivun alkuun