FUR, FUR AND FUR

Turkistakki, turkisliivi ja turkiskengät.
Liikaa turkista ehkä, mutta jos mittari näyttää aamulla yli -15 astetta niin kaikki on silloin sallittua. Olen todellinen vilukissa. Toissa iltana olin kaverin kanssa tunnin iltalenkillä ja tulin kotiin niin minulla oli ihan naurettavan kylmä.
Mittari näytti silloin vain -5 astetta ja tulin kotiin lenkiltä hampaat kalisten. Sormeni olivat aivan jäässä ja pidin niitä lämpimän veden alla pitkään. Melkein kyyneleet valuivat, kun sormiin sattui niin paljon. Edes lämmin suihku ei auttanut kylmyyteeni ja menin huppari päällä nukkumaan.
Mr. Brear heitti ilmoille kommentin huonosta ääreisverenkierrosta. Aloinkin googlailla asiaa ja siinä voisikin olla perää. Olen nimittäin syönyt rauta tablettaja usean vuoden ajan ja nyt viimeksi niiden loppuessa en ole ostanut uusia pitkään aikaaan. Raudan lisääminen ravintoon oli yksi ääreisverenkierron parantamiskeino. Turhaa vainoharhaisuutta tai ei, mutta rautapurkin kotiuttaminen apteekista ei ole kallis kotikonsti ja hainkin heti uuden sellaisen testiin.
Helposti minulle on tullut aina kylmä, mutta tuo oli jotenkin aivan järjetöntä ja tulikin pelko perseeseen, että jos -5 astetta aiheuttaa tuollaisen reaktion niin miten minun käy oikeasti kovilla pakkasilla.

Eilen ei käynyt kuinkaan, koska puin todella paljon lämmintä päälle. Turkkia toisen perään siis!
Minulla oli päällä harmaat villaa sisältävät housut, pooloneule, musta turkisliivi ja muhkea pörröinen turreni. Ja voin sanoa, ettei tullut kylmä ollenkaan.

 
 
 
 
 
 

Tämä asu onkin sitten varmaan seuraava uniformu, millä mennään ainakin pahimpien pakkaskelien läpi.
Tykkään kenkien ja takin yhdistelmästä, se on jotenkin lapsekas ja suloinen. Niin paljon pörröisyyttä! Pipo on pysynyt vieläkin tiukasti päässä ja se toi rentoutta tähän asuun. Monesti turkis on helposti tosi juhlavan näköistä.
Tämä turkki oli kyllä ehdottomasti viime vuoden paras osto vaatekaappiini.
Olen muuten aloittanut eräänlaisen ostolakon. Voisin postailla siitä lisää myöhemmin.

Kolahtaako tämä pörröinen asu teihin? 🙂 -S

5 kommenttia artikkeliin “FUR, FUR AND FUR

  1. ihana asu, jee ku oot taas alkanu kirjoittaa päivittäin!! :))

  2. Näin miehisestä näkökulmasta, sun asu on tyylikkäintä, kauneinta, seksikästä sekä mitä voimakkaimmin naisellisinta mitä nainen voi ylleen pukea!

Vastaa

Siirry sivun alkuun